kolonyalimendil Arzu_455 13 aylık hiç bişey yemiyor diyebilirim yani öğün olarak yemek şurda dursun lokma yemiyor bazen 🥲 bazende bi iki lokma tadımlık🥲
12-12-34-76 Arzu_455 benim oğlum da hiç bir şey yemiyor oyalayıp bir şeyler ağzına koyuyorum ama ne o yediğinden anlıyor ne de ben yediridigimden. Meme bağımlısı doktor bana her gün 1 yumurta yoğurt bide sebze meyve ver mutlaka dedi ama yerse işte
Aframm kolonyalimendil benim kızımda 8 aylık ama ek gıda kabul etmiyo hep ağzını kilitliyor acmiyo istemiyor mama dışında hiç bişey icmiyo neden böyle bebeklr ya bazı bebeklere bakıyorum maşallah o kadar güzel yiyiyorlarki
kolonyalimendil Aframm bizde ortalama 10 aylıkken başladı bu durum işte gittikçe arttı şuan böyle maalesef.. bazı günler çok takıyorum bazı günler de oluruna bırakıyorum yapacak bişey yok çünkü zorladıkça daha kötü oluyor
Melmus kolonyalimendil ay sizi hatirliyorum kilosu cok diyorduniz bakin kilosu iyiki cokmus simdi yemiyor diyorsunuz bazi doktorlar da korkutuyor kilosu cok olanlari zTen belli seyden sonra allak bullak oluo cocuklar
sevil55 13aylık kahvaltı yumurta peynir zeytin öğle çorba yoğurt akşam bizle birlikte ne yaptıysam o yemekten aralarda meyve yatarken mama
kolonyalimendil Melmus evet kilodan dolayı çok korkuttular beni 🥲 şimdi sadece tadımlık yine mama devam yine ama hareketli olduğu için kilo alımı durdu artık
Melmus kolonyalimendil bizimde durdu 2 aydir artmio moralim bozuluyor hareketi vs masaallah iyi ama biraz alsin isterdim
kolonyalimendil Melmus beslenmesi nasıl, bizim beslenme ciddi derecede yok yani dişler çıkmaya başladığından beri 🥲
Melmus kolonyalimendil yok yaa valla bebekkende zaten yemesi sikinti idi ayni moralim bozuluyor takmayim diorum ama kilosuda az olunca en azindan kilosu biraz olsa umursamazfim sanirim mama yatarken icio 1 kere gunde 3 ogunde vermeye calisiyorum
kolonyalimendil Melmus yemeyen çocuk yemiyor yaa 🥲 takmayalım diyoruz ama takılıyor insan bende yeterince vitamin alamıyor diye düşünüyorum 🥲