Mhgl_12 Kizlar bebegim 21 gunluk on gundur geceleri dort bes saat bazen daha fazla kakada yapiyo gazini cikaramiyo galiba biogaia kullaniyorum kimyon iciyorum napcam bi akil verin
NurrC Mhgl_12 nurse harveys sabah akşam kullanıyorum biogaia ile birlikte. Birde kendim gazlı şeyler hiç yemiyorum. Gaz masajı yapıyorum çok etkili. 2 günde 1 duş aldırıyorum ki oda gazı alıyor şimdilik bende böyleyim bizde 21 günlüğüz
Gokcehanim Mhgl_12 sut alerjisi olabilir biraz arastr dr a sor bzmde cok aglardi ben sut ve sut urunleri yumurta dana etinu kesince sakinlesti
Oflu61 Her damla her cocuga iyi gelmez damlayı degıstırmeyı denediniz mi o sizin kullandığınızdan herkes cok memnun mesela ama bizi cok rahatsız etmişti daha fazla ıkınmasına sebep olmustu bırakınca daha rahattı
Oflu61 Mhgl_12 bilemiyorum canım herke düzenli kullan etkisini görürsün dedi ama ben bıraktım cocugum daha rahattı ondan once sap simplex kullandım hic bi ise yaramamıstı mesela. Sonra doktor bize baska bitkisel bi surup verdi o bize cok iyi gelmisti