Asyammfath Günaydın kızlar 8 ay 17 günlük kızım var dün doktor gittik boyu kısa dedi biraz aynina göre 8 aylık bebeklerin boyu sizin nekafar benim bebeğim( 68 cm )
Gizmokzilla Asyammfath benim oğlum da o aylarda 68 70 cm arasıydı neden kısa dedi ki bence gayet normal gittiğim hiç bir doktor da kısa dememişti 🥲
Mervvve Asyammfath genentik olabilir sizin ve eşinizin boyuda çok uzun değil sıkıntı olucak bişey değil bence her çocuk farklı
izd Asyammfath benim de 71 cm idi. BMI dengesiyle mi söyledi acaba yoksa persentil değeri ile mi ? Bu arada kızım şu an 10.5 aylık, 10 aylık kontrolünde 74 cm idi ve kilo boy değeri 1 yaşa eşit dedi doktoru. Acaba başka vir şey mi lastetti doktor
Asyammfath Gizmokzilla bilmiyorum ki kısa dedi iki kere boyunu bakti ayına göre kısa dedi boy takibi yapalım dedi
Dilruba_1 O ayları hatırlamıyorum ama şimdi kızım 17 aylık 85 cm civarı Ama sizinki bir kız bebeğe göre kısa değil ki şaşırdım doktor neden öyle moralinizi bozmuş anlamadım Sizin boyunuz nasıl anne baba olarak ?
sehpayacarpanserceparmak_ Bizimde 8aylik kontrolde 67 cikti doktor bisey demedi ama esimde bende oyle cok uzun degiliz. Sizin ve esinizin boyu nasil
Asyammfath Benim boy 157 eşimde 165 benim Oğlumda 5 yaşında önünde 106 boyu kızım öyle diyince zaten dogum boyuda 47 zaten dogum boyuda küçük doğmuş dedi
Gizemlibirisi Senin ve eşinin boy ortalamasına göre gayet normal bence.yegen kızımdan üç ay büyük.ama kızım nerdeyse bir karış uzun yegenimden.doktor normal diyor.cunku eşim uzun bende normal bir boydayim.yengem ve abim kısa çocukta ona göre kısa
KuzeyinAnnesi_3108 Bizim de o ayda 67 cm di ebe kısa biraz dedi sonra doğum boyuna baktı 47 cm doğmuştu doğum boyuna göre iyi dedi
BuzluKahve Asyammfath 9 ayda en alt sınır 66. Ortalama (%50 persentil değeri) 71cm. Ortalamanın biraz altında demek ki ama boy genetik derler.