Amineduru23 Kızlar merhaba 2 ay atağı ne zaman başlıyor tam 2 ay olunca mı acaba? Kızım 54 günlük iki gündür aynı şekilde sabah 5 e kadar uyumuyor sebebini anlayamadım bilen var mı?
HNisa1 Amineduru23 iki ay atağı genelde iki aylık olunca hemen başlıyor ve iki üç gün sürüyor maksimum bir hafta Biz dört ay uyku gerilemesi yaşıyoruz şu an sacimi yoluyorum.evde yatirdigim gibi gülerek kalkiyor uyumuyor ve bu atak bir ay sürüyormus
miracatilla Amineduru23 canım bu atak dönemlerine takılma. Sen düzenini bozma kaçta uyutuyosan yatır gene ama ataklar genel anlamda böyle zaten. En şiddetli ataklar 4. Ay ve 8. Ay uyku gerilemeleri. Bir hafta kadar sürüyor sonra düzene giriyor gene tüm ataklarda
hulyaduymaz8 Benimde bugün tam 2 aylık 1 haftadır sabah 5 i görmeden uyumuyor gündüzleri uyutmasam bile sabah 5 i görüyoruz
cagatay23 Bizde 2 aylığız gece uykusuna geçişi 2 gündür zorlaştı . Çözüm ben uzanıyorum göğsüme koyuyorum üstüme birlikte uyuyoruzz 🤷♀️
aysenyr 2ay 11 günlüğü 1 hafta 10 gün önce gece uyuyan bebem ne etsem uymadı 3-4 gün sürdü şuan uyuyor şükür atlattık sanırım
hulyaduymaz8 Canım benim yorum yapmıştım bugün merakımdan doktora getirdim çocuk bronşit olmuş o yüzden uyuyamıyormuş yatış yaptılar