6 aylık kızıma yoğurt vermemin üzerine mukuslu kaka gaz sancı ve huzursuzlukla oluşan şikayetlerinin ardından alerji tanısı konuldu herhangi bir test yapılmadı 10 gün alerjik mama kullanıp gözlemledik zaman zaman gaz sancısı devam etse de büyük çoğunlukla kakası düzeldi (tadım yaptığımız bazı şeyler tekrar kakasını bozmuştu mesela yumurta, hipp 5 tahıllı mama gibi) aslında kızımın kakası uzun süredir mukusluydu fakat eşlik eden başka bir şikayeti yoktu yoğurt tadımından sonra gaz huzursuzluk ağlama vb eklenince süreç gelişti şimdi alerjik mama ve biogaia kullanıyoruz ama mesela dün ve evvelsi gün yine çok gazı vardı kullandığım bir şey yine alerji yapıyor sanırım ya da gerçekten sadece gazı mı vardı bilemiyorum çok zor bir süreçmiş tekrar doktora mı gitsem diyorum ama şu süre zarfında o kadar çok git gel yaptık ki bi de doktorumuz tam anlamıyla açıklama yapıp aklımda soru işaretlerini kısmen gidermiyor başka bir doktor araştırıp bulmaktan yoruldum çünkü bu olay için kaç doktor gezdim öte yandan bu dönemi nasıl atlatacağım ne zaman diyet açacağım diyetisyenler eğer diyetisyenlik hizmeti alınmazsa besin yetersizliğine sebep olabileceğini söylüyor ama herkes diyetisyenlerle yürütmüyor bu işi gayet başarılı bir şekilde tek başına atlatanlar var kafam karmakarışık sizin alerji süreciniz nasıl geçti