Berydeniz 29-Songul benmde iki aylık olmak üzere ama genellikle gündüz uyuyo gece2 3 ten sonra atakta sancı çekiyor gün içinde biriktirdiği bütün gazı gece çekiyoruz Gündüzü gece gecesinde gündüz
Mgii 29-Songul Memede uyuyor genelde eğer çok uykusu varsa da emzikle uyuyor. Huysuz olup uyumadığı zamanlarda uyuyabilirse ben gazını çıkarmıyorum uyanmasın diye. Bu dönemler bebeklerin düzenlerini daha bulamadığı günler. Düzelir umarım.
29-Songul Mgii benimki emzik tutmuyor memedede uyumuyor ayağımda sallanıyorum zar zor uyuyor oda 5 dk uyur geri kalkar
mrvyhya 29-Songul canım bazıları uyumuyor demkki yani bn hep yakindigimda öyle diyorlardı doktor ne diycek bakalım
morsevenanne9 29-Songul ayni durumdayım bende 2 ay 5 günlük kızım çok az uyuyor sabahları zar zor gecede uykuya direniyor ağlıyor çok zor uyutuyoruz
29-Songul morsevenanne9 Rabbim yardımcın olsun gerçekten çok zor uyumayan bebek hem kendini yoruyor huysuz oluyor hemde bizi bugünlerde geçer inşallah
morsevenanne9 29-Songul Amin insallah gece biraz uyudu şimdi nasil uyuyor sabah oldu ya sabaha karşı hiç uyumadı cok zor uyudu şimdide daldı nasıl güzel uyuyor uyandırmasam uyur daha 🤦♀️🤦♀️