Azra_kuzusu Kızım 3 aylık yan yatağında asla koyduğum gibi bulmuyorum 😂 ya 90 derece dönüp kendini sıkıştırıyor hatta 180 derece döndüğü de oluyor. Sizinde döne döne uyuyor mu bu kadar küçükken?
Mom9 Azra_kuzusu evet baya hareketlendi. Gece çorapları çıkmış ve üstünü tamamen açık şekilde buluyorum. Oyun halısında sağa doğru yatırıyorum gidip geldiğimde baya sola doğru ilerlemiş şekilde buluyorum. Aslında bi yandan güzel bişey ama tehlike de arz ediyo 🤦♀️
Perismom Azra_kuzusu çok normal merak etme daha deli yatarak uyuyacak önümüzdeki günlerde 🤣 benim kızımda öyleydi :)
DuyguSentrk Azra_kuzusu şuan aynı sorunu biz yasıyoruz çocugu yan yatıramıyorum her yatırdıgmda yüzüstü dönüyo dönünce ağlıyo sırt üstü hiç uyumuyo nasıl yatırcagmı bilemiyorum valla sabaha kadar böleyiz fır fır dönüyoruz
jap Azra_kuzusu ohooo😂 ayaklarıyla kendini ittirir kafasını köşeye dayardı ytağın boylamasına değil enlemesine yatardı 😂 7buçuk aylık oldu hala düz yatmıyo kolu bacağı bizim yatakta😂
Mom9 Azra_kuzusu ben aldım ama gece alt değiştirirken çok uğraştırıcı oluyo uykusu açılıyo değişene kadar🙄 başka bi tulum bakıcam artık