Hilalinaa 14.08.23 tarihinde doğan bebeğim için sağdığım sütler buzlukta bekliyor ve kullanmayacağım , ihtiyacı olana vermek isterim İstanbul Esenler de yaşıyorum , bilgi için yazabilirsiniz
Bergiz Hilalinaa bu çok yanlış olabilir aman dikkat edin. Bebeğinizin cinsiyeti bilmiyorum ama kesinlikle karşı cinsine vermeyin Allah korusun ilerde her şey olabilir 🙏
durununannitoskosu Hilalinaa Bence çevrenizde illa ki mama almaya durumu yetmeyenler vardır muhtara gidip sorarsanız bilgi verir ve gerçekten ihtiyacı olan birine vermiş olursunuzz ama siz bilirsiniz yine tabiki
Sevde123 Bergiz hemcinsi olsa bile o bebekten sonraki olan çocuklarla da kardeş olmuş oluyor her türlü verilmemesi gerekiyo yani
123fff Eminim iyi niyetinizden çok taktir ettim bu davranışınızı ama emzirirken 10 kez düşünüyoruz yiyceğimiz içiceğimiz şeyi kim nasıl ne kadar emin olarak alır orasını bilemedim ama düşünceniz 👏
Elisarli Hilalinaa her annenin sütü bebeğine özel olduğu için doktorlar bu durumu doğru bulmuyorlar. Siz bebeğin yararına olsun diye verirken bebeğe çok büyük bir zarar vermiş olabilirsiniz bilmeden bu şekilde ölen pek çok bebek var bi araştırın derim
Hilalinaa Elisarli evet benim bebeğimin de süt alerjisi mevcut fakat o alerji sütü içip öldürecek türden değil o anafilaksi farklı bir şey benim de kasdettiğim kanser hastalarına bağış yapılıyormuş bir çok yakınım öyle yaptı immün sistemi güçlendirmek adına. Ben bir hemşireyim bir kaç yere haber verdim bu platformdada yazmak istedim.
Hilalinaa smyycshn evet benim bebeğimin de süt alerjisi mevcut fakat o alerji sütü içip öldürecek türden değil o anafilaksi farklı bir şey benim de kasdettiğim kanser hastalarına bağış yapılıyormuş bir çok yakınım öyle yaptı immün sistemi güçlendirmek adına. Ben bir hemşireyim bir kaç yere haber verdim bu platformdada yazmak istedim.
semosderler Hilalinaa buzlukta en fazla 3 ay kalabilir ama senin süreç geçmiş , sen bile kullanmamalısın
Hilalinaa semosderler doğar doğmaz sağdığım değil , şu an en eskisi 2,5 ay önceye ait. Kendim kullanmıyorum şu an bile fazla geliyor sütüm
HLmom Hilalinaa buzlukta bekleme süresi dolmuş sutlerinizin bence sizde bir başkası da kullanmasın o sütleri cozdurup lavaboda boşaltın
maygirl Hilalinaa 3 ay suresi buzlukta sutlerin…ayrica her anne sutu her bebege iyi gelmeyebilir…bnde boyle dusunup sormustm hastaneye bu sekilde soyledi hemsireler