DenizAlpinAnnesi Beyza_osmanaras vardir ama takip edilmesi gerekir en kesin bilgi kan testidir veya 1-2 gün sonra tekrar bir test yapin
Kuzumveben Beyza_osmanaras evet silikte ciksa gebelik vardir kanda tam belli olur kan tahlili verin isterseniz
Oglusannesi98 Beyza_osmanaras Gebeliğin erken döneminde silik çizgi çıkıyor. Büyük ihtimalle hamilesiniz ama emin olmak için yine bir kan testi yaptırın derim.
elifzeze Beyza_osmanaras silik olup olmamasına önem vermeyin çift çizgi çıktıysa hamilesinizdir silikte olsa bende de olmustu 😊
babymilax Beyza_osmanaras benimde aynı şekildeydi. Ben regl olmadan 1 hafta önce yapmıştım hep silik çıktı. Regl sürem geçtikten 1 hafta sonra yaptığımda bile silik şekildeydi. 10 tane test yapmışımdır rahat 😂 şuan 5 aylık bir kızım var. Muhtemelen hamilesinizdir 2 gün arayla kan testinizi yaptırıp emin olmanızı öneririm
cerenmndv35 Benimde bugün adetim 7 Gün gecikti bugün ve 4.gununde olmak.izere iki kere test yaptm negatif çıktı.hamile olunsa ıkisinden birinde çıkardı herhlde 7 günde dimi kızlar böyle durum yaşayan varmi aranizda