Omeraslan 245 Benim masam mermer görünümlü zamanla gönlüm geçti 😃 Bir de üzerine her dekor ürünü olmuyor yada renkli supla Vs. Ben güzel bulmuyorum. Ahşap tek renk olmalı bence
tomvejerry 245 salonda ahşap çok güzel oluyor benimki öyle çok seviyorum ama mutfakta nasıl olur bilemem dolaplarınıza bağlı ama bence mutfaga farklı alın derim
Emir_mom 245 Mutfak dolaplarınız sade beyaz ise mermer desen mutfakta şık duruyor.Salon mobilyanız TV üniteniz vs ahşap ise salona da ahşap bohem tarzı dekore edebilirsiniz.
245 Emir_mom Mermer desenli düşündüm mutfak için birkaç arkadasim modası geçti artık ahşap modası gecmez falan dedi bende kararsız kaldim
Dilararden Ahşap derim. Mermer görünümlüler biraz basit duruyor gerçek mermer olanlar da hem çok pahalı hem de çok ağır ahşap iyidir ❤️
Emir_mom 245 Modasının geçmesinin bi önemi varmı sizin için?Modaya ayak uydurayım derseniz her sene mobilya değiştirmelisiniz.Şimdi aldığınız masanında seneye modası geçmiş olacak mesela🤷🏼♀️ Önemli olan uyumlu ve şık olması bana göre.
Bebitom_3 245 bende mutfağıma masa bakıyorum.. gerçek mermer yada ağaç olanlardan istiyorum ama eşimle bi ortak karar veremedik. Bi erkek neden bu kadar ev eşyasına karışır anlamadım.
2ogullu1anne Mutfak dolaplarım beyaz kulpları siyah.Masamı beyaz mermer icine siyah görünümlü aldım.Sandalyeleri koyu renk.Salonuma da ahşap aldım.