Xcbaby Kubradrk123 sabahlari 5 damla olacak sekilde kullaniyorsunuz degil mi? Bizde de uyku yapmadi yenidogan bebeklere belli olmuyor uykusu nedensiz olabilir.
Kubradrk123 Meltememir içeriği temizdir dimi bebeğe veriliyor eşimde yok bişey olursa çocuğa dalan dedi korktum biraz ama doktor önerdi özele götürdüm
Xcbaby Kubradrk123 sabah verilmesi gerekiyor doktorumuz o sekilde kullandirdi bize ben 1bucuk aydir kullanıyorum. Buzdolabinda muhafaza ediyoruz.
Besime-1 Kubradrk123 bizde kullandık bebek gazı rahat yaptığı için rahat uyuyor ondan uyku yapıyor sanıyor herkes🤗 içiniz rahat kullanın güzel bir damla gazını çıkaran bebek rahat uyur
Kubradrk123 Besime-1 benimki kakasını yapamıyor ıkınıyor kıvranıyor kabızda değil ondan bu damlaya başladım ama çok uyuyunca biraz korktum
Kubradrk123 cisemada bende henüz bişey yok hala yapamıyor kıvranıyor acı çekiyomuş gibi sizde hemen etki gösterdimi
cisemada Kubradrk123 ertesi gün göstermisti etkisini. Masaj yapsanız karnına ve ayaklarına iyi gelir belki. Ben öyle yapıyordum
Kubradrk123 cisemada yok yapıyorum ama aynı bi fayda görmedim ben daha masajda yapıyordum bu damlayı vermeden gene yapamıyordu bebek kakasını resmen akşamdan kıvrenıp sabaha yada öğlene yapıyor kakasını hep ıkınıyor durmadan ağlıyor anlamıyorum