Gamzekynk270 Kizlar son çare. Bay baya baslicam hiç bir problemi yok saat 3 kadar oyun oynamak istiyor ve sabah erken. Kalkıyor artık zorlanmaya başladım 1yasinda prensesim bu arada 🌸
Egenin_pamugu Kullanmadım ama 4 yaş sonrası için kullanılır diyolar, kullanan anneler yazar umarım, uykuya geçişi kolaylaştırıyormuş sadece, çok ta abartmamak lazım bitkisel ama ne de olsa yan etkileri olabilir
Gamzekynk270 Oburiks çok zorluyorsa ver dedi ama çok tedirginim almadım doğrusu Melisa çayı veriyor ama o da pek vayda etmiyor. Şimdilik düşünüyorum daha çevrem de kiler ver diyor kulandik diyor ama ben korkuyorum acikcası
Esenela Kullandık bir buçuk yaşında 5 damla verdim uykuya gecisini sağladı fakat vicdan olarak rahat hissetmediğim için vermeyi bıraktım bir kere denedik
Gamzekynk270 Esenela evet vicdanen bende çok duşunuyorum ama. Hiç uyumak istemiyor sürekli oyun istiyor. Doktor da çok zorluyorsa verebilirsin dedi ama çok tedirginim acikcası Melisa cayı verdim o da bir vayda etmedi ben çoğu zaman uyuya kalıyorum. Bakıyor hala uyanik 😅
Esenela Aynı durumu bizde yaşıyoruz şu saat oldu hala oyun derdin de sanırım uzun süre uykusuz durcaz gibi
Ege- veriyorum gece 4 gibi kalkıyor bi daha uyumuyo 2 saat oyun oynuyoruz bi çay kaşığı veriyorum 15 dk sonra uyku moduna geçiyoruz