Aysegulb Bebeğin de makat çatlağı olan var mı ? Varsa süreç nasıl ilerledi tecrübeli anneler sizi bekliyorumm🥹
1gunes Aysegulb makat catlaginda bebegim kaka yapmaya korkuyordu doktorumiz 10 gunluk sabah akşam makara surmemeiz icinkrem verdi ve kakayi da sıvılaştıracak surup vermisti ve krem ile catlak iyilesmisti 1 haftada
simay32 Aysegulb çocuk cerrahisi gitmiştik oda anestol diye bı krem vermisti hem makat dışına hemde kulak çöpü ile içine sür demişti ama ben bide zeytinyağı sürüyordum kremle karıştırıp 3 ayda öyle geçti
izd Aysegulb ya doktor dedi var diye ama ben asla ve asla göremiyorum. Ciddi seviyede değil çok az dedi. Madecasol ve hametan karıştırıp sür dedi, geçen muayenede de geçmiş dedi. Ama bun arada ben de kuru kayısı dan markalar yaptım ve suyunu da verdim.
Aysegulb izd ben gördüm bugün minik bi kırmızılık var, kakasında nokta şeklinde ki kan dan anladım anestol vrrri bakalım nasıl olucak
merveayse Aysegulb 20 gunlukken vardi bizde kakasini yaparken fark etmistim dr fito krem ve anestol krem vermişti anestol u cok durmaz mecbur kalırsan sür demişti surunce yakiyor cunku her alt değiştirmede fito yu kullandım kısa sürede iyileşti
Aysegulb merveayse fito krem de var elimde , duruma göre ilerleyim ben de , sağlıkcıyım ama kendi bebeğin olunca bildiğin bütün doğrulardan şüphe ediyorsun böyle🤷🏻♀️
Aysegulb durununannitoskosu kakasında nokta kadar kan vardı basta alerji sandım hemen makata baktım kızarıktı, bugun kontrollümüz de dr a ilettim muayene etti çatlak oldugunu soyledi
smyycshn Madeccasol günde 3 kez Anestol günde 2 kez ve bol bol sıcak su oturma banyosu. Bir ayda bariz azaldı bu şekilde
simay32 Kozge evet kabızlık vardı ilaçlı bı röntgen çekildikten sonra makat darlığı olduğunu öğrendik küçük bir operasyon geçirdi makat girişinde bı ince zar varmış onu esnettiler daha sonra Demir çubuklarla genişletilerek normale döndü