1gunes feridetuna dogdugu günden bu yana kullanıyor oglum 9 ay 15 günlük uykuya tutunmasini kolaylastiriyor
_tuuggcce_ feridetuna doğmadan önce emzik vermeyi düşünmüyordum, doğduğu gün beni emzik yapmıştı resmen doğduğu gün verdim ve şu an düşünüyorum iyiki vermişim. Zamanı geldiğinde de bıraktıracağım
ebrusalihhh feridetuna vermeyi asla düşünmemiştim ama doğdu ve zorlandığım an verdim dünya varmış dedim genelde uykuya geçerken veriyorum
rumy007 feridetuna doğduğunda ilk emzik tuttu çünkü meme ucum küçüktü emzikle pratik yaptı sonra memeyi tuttu. Hala emzik veriyorum ve bi problem yaşamadım. Aksine işimi kolaylaştırıyor. Çünkü memeyi emzik niyetine kullanıyor uzun süre memede kalmak istiyor
gozdegunduz 1gunes sürekli olarak kullanıyor mu emzik tokluk hissi verir mi acaba ben yeni yeni vermeye başladım korkuyorum ya acıktığını anlamazsa diye
1gunes feridetuna yani damak li emzik kullanabilirsiniz ayima uygn emzik kullananilirsiniz bizimde doktorumuz önermiyorum dedi ama baska türlü de avunmuyor bebekler
1gunes gozdegunduz acikinca tabi ki emzigi atıp agliyor anlarsiniz aciktigini tokluk hissi vermiyor sadece surekli memede sizi emzik niyetine kullanmaz daha rahat olur sizin icin