Miraclee_ Bebeğim 8 buçuk aylık. 6. Ayından beri philips event suluk kullanıyoruz ama ikinci yudumdan sonra genzine kaçıyor ve her defasında öksürüyor. Her yudumda durdurup içirmekten sıkıldım açıkçası. Lıkır lıkır içebileceği bi suluk var mı?
merveozsoy Miraclee_ ayyy aynı sorun bizde de var hep öksürüyor kızım aventte pipetli olan suluk değil mi
Humosunannesi Miraclee_ munchkin suluk istediği kadar çekip iciyor genzine kacmiyor. Ve icindeki ağırlık sayesinde suluğu istedigi gbi tutup iciyor.
mnkanne1 Miraclee_ munckin pipetli olandan aldım keşke ilk aldığımda alsaymışım o kadar memnunum içindeki ağırlık sayesinde suyu rahat çekiyor
Beyzaveduru Ben munchkin kullanıyorum. Çok güzel. 7,5 aylık pipetle çekiyor. Koku falan da yok asla akıtmıyor
Miraclee_ Beyzaveduru Humosunannesi hiç pipetli suluk almak aklıma gelmedi açıkçası. Sanki daha büyüyünce çekebilir gibi geldi bana
Miraclee_ @merveozsoy Yok pipetli değil. Eğitici damatmaz bardak diye geçiyor adı. Basık biberon ucu gibi ağzı
Humosunannesi Miraclee_ 9 aylikken òğrettim pipetle icmeyi daha rahat oluyor pipetli suluklar evde deneyin pipetle icebiliyor mu diye ona göre alırsınız bizim ilk suluğumuz buydu başka suluk kullanmadigim icin fikrim yok
Miraclee_ Beyzaveduru valla harikaymış. Benim hiç aklıma gelmedi pipetle içebileceği. Teşekkür ederim🌸
Miraclee_ Aynenkanka Dianaa sizce 9 aylık olanından mı başlamalı? Hiç kullanmadığı için ilk aşama 6 aylık dediği için 6 aylıktan mı ? 8,5 aylık benim oğlum
Dianaa Miraclee_ ben 6+ ve 12+ diye ayrılıyor diye biliyorum. Oğlum 10 aylık 6+ olanı kullanıyorum canım.
Aynenkanka Miraclee_ ben 6+ aldım sonuçta pipet kullanmayı henüz bilmiyorlar çektiğinde fazla gelip korkabilir kötüsünü düşünürsek su genzine kaçabilir bence 6+ alın
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU Miraclee_ ben henüz kullanmadım ama munchkin ve avent almıştım genelde munchkin öven çok oldu 🫶🏻
glytrk Munchkin suluk aldım henüz benimki tam emip çekemiyor kemirmekten ama başarırsa ihtiyacı miktarda su akışı olan bir ürün diye tercih ettim. Umarım büyüdükçe öğrenir su içmeyi