Miray17 Hanımlar 19 aylık bir kızım var göbek kordonunu daha bir yere gömmedik. Sizler nerelere gömdünüz yada benim gibi hala gömmeyenleriniz var mı? Nereye gömeceğimizi karar veremedik
DenizAsaf Miray17 bende hiç bir yere gömmedim pek de inanmıyorum bu tarz şeylere açıkçası. Evde çekmecesinde duruyor hala 😂
1civcivannesi Miray17 ay ben bütün hurafelere inanıyorum elimde değil kız kardeşim hukuk okuyo fakülteye gömdürdüm ben
sseymanur Miray17 bı yerin bahçesine gömmek ne kadar doğru bilmiyorum ama en azindn bı toprağa gömmek lazm benim fikrim tabi sonuçta küçük bı parca da olsa kordon parçası üstünde kurumuş kaliyr
gencmom_ DenizAsaf benimki evde kaybolmuş evden adımım atmam etkisi varmı bilmiyorum kardeşimin ki üniversite çatısına atmışlar üniversite bitirdi hahahah okula dahi zorla giderdim
DenizAsaf gencmom_ ya ben inanmıyorum açıkçası kardeşim ile benimkini hoca olalım diye camiye gömmüşler evet Allah’a şükürler olsun ki dimimizi elimizden geldiğince yaşamaya çalışıyoruz. Fakat ikimiz de hoca değiliz ve olmayı da düşünmedik hiç. Belki övünülecek bir durum değil ama çok örnek verebilirim yani 😂😂😂
1civcivannesi Miray17 ben biraz eski kafaliyim iyi olmaz derler camiye gomenler sanki hep dindar okula gomulenler okudu mu yok ama olsun ben yapıyım de dedim için rahat etsin
Helokusunannesi Kızkardeşimle aram 12 yaş ben unıdeyken gömdük üniversiteye suan aynı yerde farklı bölüm okuyor. Benımkını istanbulda gömülüymüş, istanbul aşığıyım eşim de istanbullu, kızım göbeğini atinada sahile gömdük bakalım neler olcak
beyoglu67 Miray17 iki cocugumun da gobek bagi evde kutuda duruyor. Ben de karar veremedim nereye gömeceğimi. Kararsızım 🥲