Sincapannesii Bebeğimin bacağında egzama çıktı doktora götürdüm bioderma yı önerdi başka bi doktor tanıdığımız var o da Bepanthol önerdi tecrübesi oln varsa bana yrdımcı olbilir mi
Hamzaninannesi1411 Sincapannesii bioderma kullanıyorum şampuan olarak nemlendirici krem olarak da laroche kullanıyorum öncesinde de bepanthol kaşıntı giderici kullanıyorduk hepsi iyi geldi
motherisbackk Sincapannesii kızımın yüzünde ve vücudunda egzama var bioderma önerdi doktor onu aldık yüzü hemen iyileşti
waffle-seven-anne Sincapannesii canm benim oglumun yuzunde vardi ne kullandiysam gecmedi bepantol sayesinde kurtulduk.
Sincapannesii Melikenl yani derecsini söylemedi doktor bacağında ve biraz göğüsünde var bacağındaki boyutu bebeğimin avcu kadar diyebilirim 5.5 aylık
Melikenl Sincapannesii bizde 5 ay 10 günlüğüz karışım krem kullanıyoruz. Birde hassasin krem var o da iyi geliyor
mrvmte @Sincapannesii Oğlumda da vardı bioderma kremi doktor önerisiyle düzenli kullandık iyi geldi bir süre sonra geçti.Ancak 1 sene sonra tekrarladı şu an tekrar aynı kreme başladık.
mrvmte @Sincapannesii Benim bebeğimde ilk 5 aylıkken olmuştu alerjik bir durum yoktu mesela. Şu an 17 aylık bir şeye alerjisi yokken 1 ay önce tekrarladı. Siz yine de bebeğinizi takip edin tabi. Çok yayılmadıysa doktorunuzun önerdiği kremi kullanabilirsiniz biz faydasını görmüştük.
Melikenl Sincapannesii amin canım inşallah. Bazen ağlıyor belliki kaşınıyor ya da canı yanıyor. Çok üzülüyorum
Melikenl Mdorukkk egzama ile başladık sonradan yediğim şeyler tetikledi. Atopik dermatit dendi sonra da