QueenMommm Kızlar şimdi ben bugün hiç vermedim 2 yaşında şimdi uyuttum ninni açtım zaten hiç uyumadı bugün uykusuda vardı muhtemelen tekrar uyanacak ben geri nasıl uyuturum su istemez siz nasıl yaptınız
bll QueenMommm sabır taşı saç kara onlarla tiksindirdim çok sık emen bir bebekti kızım 15 dkka da bir emmek isterdi her gece uyandığında su verdim yalancı meme verdim 3 gün sonra isteği azaldı her meme dedğinde eline yemesi için birşeyler veriyordum meyve salata gibi
Iross1 Ben sabır taşı ile kestim bir kere sürdüm ve bir daha asla emmek istemedi uykuları düzenlendi şuan da 6 gün oldu tavsiye ederim
QueenMommm Iross1 o bizde işe yaramadı bende başka bişey sürdüm şuan sıkıntı yok ama uyanırsa geri uyutması sıkıntı 😂
CaninannesiCemre Iross1 o nasıl bişey çok merak ettm ,ben de yaza doğru bıraktırmak istiyorum aklımda olsun 🙏
QueenMommm bll şimdi uyandı ve ben bunu şimdi nasıl geri uyutucam uyanması normal ama çünkü erken uyudu yada acaba şey diyorum gece uyarırken emzirsem sadece gündüzleri vermesem 😣
bll QueenMommm ben onu yaptım ilk gündüzü kesim dedm bir süre sdce gece emzirdm ama ümidi kesilicek gibi değil dedim böyle bırakılmaz kızımı hırçınlaştırmadan kesmem lazım dedm hep oyalayarak gece de gündüz de vermedim çok emmek istediğinde senin gibi erken uyuttuysam oyunla yorup geri uyutuyordm