zynpdyg Merhaba kızlar bebeğim 3 aylık tv ye çok odaklanıyor mesela bugün kızılcık şerbeti var ama sırf tv izlemesin diye açamıyorum sizin bebişleriniz de böyle mi 😊
Merihaysesonmez zynpdyg Benimkide 3 aylık yeter ki görsün , gözünü ayırmıyor 😅 valla ters bile bakıyor
Azram3523 zynpdyg benim kızımda öyle açtığım an ona bakıyor kafası kopcak 3 aylık açmıyorum artık bende😂😂😂
Yesimgulcakir zynpdyg aynen 4,5 aylık sadece radio açmak için tv açıyorum o esnada bile kafasını zorla nasıl tv döndürmeye çalışılıyor anlatamam bıraksak saatlerce izleyecekler Allah korusun sonuçları da epey ağır olur tabı
Shnrabia Benimki de üç aylık ağlıyorsa susuyor tv görünce o kadar seviyor bizde açmıyoruz açıksa da onun arkasında kalıyor 🫣
Beyzatlass Bizimkide 3.5 aylık keşfetmeye başladıkları için renkler dikkatini çekiyor konuşmalar ondan dolayı bakıyorlar
busraterzi Hareketler renkler ilgisini cektigi icin bakiyo bizimkide 3 aylik bakiyo sonra baska seylerle ilgileniyo su an kesif zamanlari iyice herseye ilgileri artti
motherofLeyla zynpdyg o aylarda pek göremez ama ışık dikkatini çekiyor olabilir :) bizim evde doğru düzgün tv açılmıyor kızım 8 buçuk aylık eğerki açık olursa iki bakıyo sonra geri oyuncaklarını oynuyo net Bi şekilde gördüğü halde :)
theblackvirgo Benimkinden öyle oldu bende telefondan acıyorum izliyorum yoksa dikkatini çekiyor sıkıntılı durum
tomvejerry zynpdyg benim oğlum sadece reklamları çok seviyor diğer hicbirseye vakmiyor istediği kadar açık olsun
Alparslannesi zynpdyg aynı benim oğlum şuan 8 aylık oldu 4 aydır ne evde ne de misafirlikte asla televizyon açtırmıyorum haberleri eşim telefondan izliyor artık ona bile sesi duyunca emekleyerek gidiyor😂