Betul1607 Doktor tahlil sonucuna göre özel mama yazacağını söyledi. Kullanan var mı memnun kaldınız mı
Feyzosumunannesi Betul1607 Anladım. Benim kızım 19 aylik olacak 10 kilo ama sıkıntı yok diyor doktorumuz boyu uzun
Betul1607 Feyzosumunannesi 10 kilo üzeri olsa neyse ama şuan kilosu aylardır böyle doktor sınırda dedi tahlil sonucuna göre mama başlayabiliriz dedi. Boyu kaç cm di bebeğinizin
Iross1 Benimde 22 aylık oğlum 9.5 kilo memeden kestim kanı düşük çıktı damla başlattı doktor biraz yemesi düzeldi
Betul1607 Iross1 yemek yiyor ama alan bi bebek değil hani beni rahatsız eden aylardır aynı kilo da olması yoksa sağlığı yerinde ama hiç almaması can sıkıcı
ebr6610 Betul1607 10.kilo 400 grm kafaniza takmayın bence önemli olan sağlığı yerindeyse elhamdülillah bebeğim de 1 yaş kanı baktırdıgımda kanı düşük çıktı kan damlası kullanıyoruz doktor böyle bir yol gözlemlediyse iyisini düşünmüştür üzülmeyin
Betul1607 ebr6610 yani sağlıklı olması önemli benim için zaten fakat aylardır aynı kiloda sabit durması iyi birşey değil diye düşünüyorum canım
livanurvealpinannesi61 Betul1607 kilosu ayına göre normal 7.500 kilo ve üzeri olmalı. Kilo almaması da normal kilo vermesi de normal çok kafaya takmayın bence. Yemek yiyorsa sorun değil. Benim oğlum kaç aydır aynı kilo da kaldı hiç almadı çocuk doktoru normal dedi.
Betul1607 livanurvealpinannesi61 evet kilosu yüksek olsaydı Bnde almamasını kafama takmazdım ama hiç almıyor ve sınırda deniliyor
hfzhnf livanurvealpinannesi61 benimde bebeğim kaç aydır aynı kiloda kaldı fakat doktor bu normal değil diyor