Cocolingo Geçen yıl yaka detayını beğendiğim için almıştım sadece evde denedim dışarıda hiç giyilmedi 38 beden
ikitosbikannesi Cocolingo harika görünüyor keşke bedenime olsa hemen alsam 🥺 doğum kilolarım henüz duruyor 😥
Cocolingo 2prenses1pren o alırken beğendiğim yaka detayını üzerimde dururken beğenmedim, başka kabanlarımda vardı ihtiyac olmadı ☺️
ikitosbikannesi Cocolingo ek gıdaya geçmeyi bekliyorum diyet için 🤭 ahh bebişler büyüyor biri 19 aylık diğeri 3.5 aylık oldu kıskançlık üst düzeyde 😂 sen ve bebişin nasılsınız
Cocolingo ikitosbikannesi maşallah sağlıkla büyüsünler, benim kızım 21 aylık oldu full enerji asla yerinde durmuyor annemlere geldim bikaç hafta hem kendime hem kıza baktıracağım yetişemiyorum gurbette, 2. hayal bile olamaz benim için helal olsun sana 😂
ikitosbikannesi Cocolingo ahhh maşallah büyüdükçe daha çok hareketleniyorlar. Yaa bende gurbetteyim çok zor oluyor tek başıma. Bende bir kaç gün önce İstanbul’a anneme geldim salı günü çocukları sünnet ettiricez. Cuma günüde dönücem nasipse 😊
Cocolingo Eslem46 ciddi alıcı çıkarsa birlikte belirleyelim istiyorum şuanki satış fiyatı indirimde 1500, ben geçen yıl 950₺ ye almıştım aldığım fiyatın altına vereceğim, sizin bütçeniz nedir ?
aptallarsizi Eslem46 kız 500 tllik kabana göz dikip kargo yüzünden mi vazgeçtin😂şey gibi 2 binlik alışverişe 40 tllik kargo yüzünden iptali gibi oldu 😂gardrop kargo ücretsiz diye biliyorum sadece 40 tl hizmet bedeli veriyorsunuz
Eslem46 aptallarsizi yok o yüzden vazgeçmedim tekrar baktimda bana uzun gelecek gibi duruyor yoksa alırdım