buseabike Beyzatlass bir bez değiştirmede saf zeytinyağı bir bez değiştirmede ev yapımı kantaron yağı sürdük 3. Gün oturtma şeklinde 5 gün boyunca suda pipisi 15 dk duracak şekilde banyo yaptırdık (sabunsuz şampuansız) hemen iyileşti şükür 😊
Asilbebe1 Kantaron yağı damlatiyorum bezini her actigimda. Gunde uc defa da terramycin 5 mg göz merhami yazmisti doktor onu suruyorum. Bezini bir beden buyuk kullaniyorum.
Beyzatlass Asilbebe1 bugün öğlen oldu sarı kantoronu pamukla çevresine koyuyorym ama çıkıyor yapışmıyor
Asilbebe1 Beyzatlass biz gecen sene annemin yaptigi dogal kantaron yağını damlatip bezini de kapatıyorum.
buseabike Beyzatlass klinikte ama özel hastane ile de anlaşması vardı doktorun bize bırakmıştı biz de klinik istedik yanında olabilmek için
ayazegeannesi Bizde bugün olduk sünnet 2 ay 8 günlük bi tane kremle calpol ağrı kesici verdi ben özelde yaptırdım bi beden büyük bez takıp karton bardak yerleştiriyorum ne olur ne olmaz diye
ayazegeannesi Beyzatlass teşekkürler size de geçmiş olsun 5 gün yaptırma diye söyledi doktorumuz çarşambadan sonra yaptırabilirsin dedi
Beyzatlass ayazegeannesi canım birler daha soracam kan oldu mu bezinde bizimkinin bezinde bugün iki kere kan oldu
ayazegeannesi Beyzatlass kanaması çok normal olursa korkma dedi doktor ama kanama olmadı şişti hafifte morarıklık oluştu onun dışında bi sıkıntımız yok krem verdi bi bezde onu sürüyorum diğer bezde sarı kantoron yağı sürüyorum onunda iyileştirme özelliği olduğu için
oznurdediler Ben de bu cuma yaptıracağım 4 aylık ve yeni dönmeye başladı biraz tedirginim. Kaç günde iyileşti acaba sizlerinki? Çok acı çekiyor mu bebisler çok huysuzlar mi? Kıyamam yaa valla içim gidiyor hiç yaptirasim yok yazık Bee 😅
Beyzatlass oznurdediler ben daha erken yaptırmadıgıma pişman oldum bizimki ufaktan dönmeye başlamıştı çünkü cuma günü yaptırdık ilk iki gün biraz huysuzdu ama dünden beri iyi çok şükür ki korkma ilk iki gün dikkatli olmak lazım sonrasında da yavaş yavaş iyileşir bir haftalık bi süreç
oznurdediler Beyzatlass valla bende pişman oldum hoş eşim demişti ilk doğduğunda 3. Gün kontrolüne gidince gelmişken sünneti de yaptıralım dedi ben kıyamadım daha çok ufak hele 40i çıksın dediydim 4. Aya geldik. Artık daha fazla hareketlenmeden yaptırmak istiyorum. 2 güne geçiyorsa ne alaa inşallah çok acı çekmez hemen geçer 🤎
Beyzatlass oznurdediler aynen daha hareketli olursa sıkıntı olur ya altını açıyorum kıpır kıpır erkek bebeler durmuyo bi türlü maşallahları var 😂🥰