xbebegimx 2 gundur bebegim emse de mama icse de hemen ardina kusuyor doktor normal ddi ama agiz dolusu kusuyr bana normal gelmiyr kzlar 2 gundur kusup ardina agliyor aciktim diye reflu degil mi bu😢 sizlr nasil care bulldunz kzlar ya
cimcime1018 xbebegimx Olduğu gibi sütü mü kusuyor yoksa koyu kıvamda mi kusuyor ? Benimki de öyleydi doktorum normal dedi. Her kusma reflü değildir başka belirtiler de olmalı. Şuan geçti bizim şükür. Koyu koyu kusardi doktorum fazlasını çıkartır dedi
Femme1 xbebegimx reflu olabilir 6 aylik olana kadar geçiyor ama reflu tek başına kusma ile teşhisi konmuyor belki alerji olabilir kilo kaybı varmi
Papatyaa21 xbebegimx kaç aylık ? Yrni başladığınız kan damlası var mı bşzde aynıydık damladandır dendi bıraktık geçti
asaf23 xbebegimx benim bebeğimde de iki gündür kusma vardı hastaneye götürdüğümüzde enfeksiyon çıktı hastanede yatıyoruz şu an
xbebegimx Ozlemetin benimki henuz 1.5 aylik baska doktora gitsem verir mi acaba cnku cok kotu durum az da icse cok da hemen cikariyor :(
xbebegimx Ozlemetin reflu yatagi da kullaniyorm ama fayda etmedi baska doktora gotrcem bu doktor normal diyor agiz dolusu ictigini cikarmak normal mi ya :( sonra tekrar mama diye agliyor midesi bosaliyor hemen:(
eslemselin xbebegimx aynı sorun benim bebeğimde de var 34 günlük sürekli kusuyor az buz da değil arka arkaya 4-5 sefer kustuğu bile oluyor götürdüm doktora film ve usg çekildi hiçbir sorun yok sanırım bazı bebekler çok kusuyor sabredecez :)
xbebegimx cimcime1018 bazen koyu bazen ictigi sutu oldugu gbi cikariyor evet bana da normal ddi ama arasira oksurukte oluyr bogaznda bir sey var da yutamiyor gbi sanki:(
cimcime1018 xbebegimx Normaldir canım o benimki de o şekildeydi . Eğer içine sinmediyse başka doktora göster
xbebegimx Femme1 kilo kaybi yok cnm daha dogrusu diger gttigimde belli olur cnku bi kac gundur asiri kusmaya baslamisti
asaf23 xbebegimx emzirmeden sonra kusuyordu aynen ağız dolusu bezini açtığımda kakasını yaparken farkettim iki sefer de köpüklü yaptı başka belirtimiz yoktu reflü düşüncesi ile gitmiştik bizde