lutfenoturcocugum Merhaba sevgili anneler.. Bildiğiniz çocuk,bebek yeleği ördürebileceğim güvenilir bir sayfa/kişi var mı ?
papatyammm_34 lutfenoturcocugum Mahalleden bir abla örüyor güzel yelekler patikler tulumlar . Yer ist
lutfenoturcocugum papatyammm_34 İstanbul ’da oturmuyorum ama kargo ile yollayabilme imkanı olursa ,benim de tercihim böyle bir ablaya yaptırmak olur 🤗
papatyammm_34 lutfenoturcocugum Hem örgü hem kargo size biraz pahalıya patlamaz mı? Malum kargo fiyatları da uçuk. Tabi yinede siz bilirsiniz. İyice düşünün ben konuşurum tabi
eksi_elma lutfenoturcocugum Ben örüyorum. Emzik zinciri, yelek, patik, amigurimi, toka örüyorum. Dolap uygulamasından satıyorum. @Eksielmaorguevi sayfam isterseniz yardımcı olurum.
lutfenoturcocugum eksi_elma Sayfanıza baktım,10 ürün var ,toka ve emzik zinciri ağırlıklı,çok güzeller,elinize sağlık,yelek tarzı bir şey göremedim ,yanlış bir yere mi baktım acaba ?
eksi_elma lutfenoturcocugum cok teşekkür ederim 😊 sayfa da yüklü yok şuan da. Siparişe özel çalışıyorum genelde canm. Istediğin renk model olursa örüyorum. Oradan satıyorum. Kargo da daha uygun oluyor uygulamadan hem.
bal012 lutfenoturcocugum ben de var ceket ve yelek ördüm duruyor öyle tanesi 50 tl den satarım düşünürsen 😌 özelden iletişime geçebilirsinizzz
lutfenoturcocugum bal012 Biri bebek biri çocuk iki adet aynı modele ihtiyacım var 🤗 Ama kendi çocuğum için bakmak isterim sizdekilere.
sakinolpelincim bal012 emeğine yazık kardeş 50 TL ye satılır mı bir yelek örmek kaç gün sürer 2 kilo patates parası.
beyzacmvrc lutfenoturcocugum annem örüyor istediğiniz model nasıl birşey ona göre sorarım çoğu modeli yapabiliyor 😊