yagizcinarsmom Kızlar uykusunda rüya görüyor hızlı hızlı nefes akıp vermeye başlıyor daha sonra korkunç bişey görmüş gibi gözlerini açıp bağırıp ağlıyor 3 aylığız bu durumu yaşayan var mı
Guledanur yagizcinarsmom bebekken oğlumda yaşadım başının altına yasin koyun ayetel kursu okuyup yatırın dua okuujn sık sık nedenini bilmiyorum ama tam 3 4 ay zamanlarında çoğu anne yaşıyormuş bu sorunu bende yaşadım bu yöntemle gecti
AnnaKarenina_ yagizcinarsmom atak haftalarında yapıyor bunları benim oğlumda yapardı sizinki 4 ay atağına yakındır ondan böyle yapıyordur
Cocukgelisimcimomy yagizcinarsmom ben hamileyken eşim gece vardisainda çalışıyordu ayda 3 hafta ve her gece korkardım yatakta oturdum sabaha kadar 🥴 çocuğumda şimdi benim gibi uyumuyorken bile en ufak seste korkuyor , her gece okuyup ufluyorum
gencmom_ yagizcinarsmom 1 yaşında bizde var hatta gözleri açıp etrafa bakıyor duvara karşıya gözleriyle takip ediyor resmen ondan dolayı uykuya geçse bile 2 dakika sonra ağlayarak aba diye çığrarak uyanıyor
yagizcinarsmom AnnaKarenina_ canım muhtemelen 3. Ay atağına yakın daha girmedik tam 3. Aya 10 gün var
Cocukgelisimcimomy yagizcinarsmom ben neler neler çektim su korkudan rüyamda görmediğim in cin kalmadı 😂 ama.gece uyurken “ Allah’ım sen evladımı kazadan beladan doğal afetlerden zararlı hayvanlarlardab kötü insanlardan ve kötü enerji ve nazardan koru ” diye dua ediyorum sonra nas,Felak ve Ayetel Kürsi okuyup çocuğun üstüne ufluyorum iyi geliyor o biraz
bal012 yagizcinarsmom atak haftası başlamış olabilr benim bebeğim de 4 aylık bir haftadır böyle bir süre daha devam eder korkma ama sen duasını eksik etme annesi bir de uyumadan önce duş aldır masaj yap bunlar iyi geliyor
Ecevren Bnmki de öyle7 bucuk aylık her gün olmasada 2 3 günde bir maalesef öyle kabus görüyor, nedenini bilmiyorum nazar diye okuyoruz sürekli, kimisi nörolojik olabilir diyor