Beraninannesii Bigebeee Masam bunun siyah beyazlı masadan memnunum. Sandalyelerimiz benzer 😇 Evdemo markaymis şimdi gördüm benimkide aynı marka kaliteli malzemeleri masanın yüzeyi leke iz tutmuyor
Bugleminannesi28 Bigebeee niye bu kadar pahalı ki bence a101 e sorun ben ordam temin ettim aynı masa sadece siyah beyazı 2400 kusur du marketlere daha uyguna geliyor anlaşmalı
Bigebeee Beraninannesii Yorumunuz için teşekkür ederim.Peki sandalyelerin sırt kısmı rahatsız ediyor mu biraz dik ya ondan
Beraninannesii Bigebeee Sandalyelerim bundan değil malesef Bu model ve sırt kısmı ilk kez oturanları rahatsız ediyor ama sanırım biz alıştık bizi rahatsız etmiyor 🌸
ruhsagligi Bigebeee merhaba ürünü aldınız mı? Oturma odama almak istiyorum şuan evim geniş ve rahat sıgar
Bigebeee ruhsagligi Evet alalı 1 yıl oldu. Gayet memnunum tam fiyat performans ürünü diyebilirim. Masası beyaz sandalyeleri grimsi geldi yani o renkten istedim ben. Eksi yönleri oturma yeri olan kısmın sungerleri çok öyle aman aman kaliteli değil.Hani saatlerce oturayım derseniz rahatsız edici olabilir.Birde ayakları yere doğru daralarak iniyor çok farkedilmesede öyle bir tarafı var yani görselde göründüğü gibi aslında.Onun haricinde ben memnunum
ruhsagligi Bigebeee oturma odama istiyorum ya ben , misafir gelince oturcak yani bi şeyler atıstırırken sağlam mı? Kırılır mı acaba? Nerden temin ettiniz? Birde acık renk istediginz halde koyu mu geldi?
Bigebeee ruhsagligi Evdemo trend 4 kişilik Mutfak Masa Takımı Beyaz,Krem,Siyah Benimki bu model hb veya trendyoldan aratıp alanlarin gorsellerine bakabilirsiniz tam oradaki görseller gibi.
Bigebeee ruhsagligi Yok yok öyle hemen kırılacak birsey değil. Gayet sağlam. 1 yıldır her gün sabah akşam kullanıyoruz yani şuana kadar birsey olmadi☺️
ruhsagligi Bigebeee bu model de güzel bir de evdemo elma modeli var onu almayı düşünüyorum marka aynı zaten
ruhsagligi Bigebeee ya ben şans işi olduğunu düşünüyoem mutfakta ikea sandalyem var ve oturma yeri bir tane sandalyenin 2.kez kırıldı, o yüzden bu kez markasına değil estetiğine bakıp almayı düşünüyorm, teşekkürler