sifirekran_bolkitap 3yasakadarsifirekran Bu arada edinmişsinizdir kesin ama odeanın klasik masalları uyarlaması şahane olmuş ben çok beğendim cinsiyetçi ifadeler yok şiddet yok tertemiz olmuş doğrusu. Edinmediniz se herhangi bir odea şubesinden ücretsiz alabilirsiniz toplumsal proje yapmışlar çok beğendim
3yasakadarsifirekran sifirekran_bolkitap Evet duydum onu , ama bizim burda şube yok , civar ilçelere bakacağım. Teşekkür ederim ayrıca bilgi için ❤️
Aslicamm 3yasakadarsifirekran teşekkürler, dediğiniz sayfalar takibimde özellikle buket hanımın videolarından da yararlanmaya çalışıyorum uzun süredir sürecin kendim için yavaş ilerlemesi beni biraz dusundurmustu ama 2 yasa kadar biraz daha sabırlı olmaya karar verdim :)
3yasakadarsifirekran Aslicamm Siz hiç merak etmeyin gördüğüm kadarıyla gerçekten bilinçli bir ebeveynsiniz emeklerinizin karşılığını alacaksınız 😇
Aslicamm Zlm ay ona sinirleniyor isrardan anlamazdan gelmekten filan ama haklısınız başka şekillerde de olsa ortam sunma yolları aramaya çalışıyorum bakalım
Zlm Aslicamm siz onu hep anladığımız için öyledir aslında bakacak başkası olsa yada iletişime geçmesi gereken onu haki hazirda anlamayan insanlar. Mesela öğretmen oyun ablası gibi
Aslicamm sifirekran_bolkitap ben de parklarda anne çocuk kovalıyorum belki denk gelirim diye😂 ama artık kıs geldi oyun gruplarına düzenli götürmeyi düşünüyorum bi süre biraz da akraba ziyareti 😁
Aslicamm PerfectMommy 3yasakadarsifirekran teşekkürler bunları duymak rahatlatti beni biraz daha sabırla bekleyim bakalim 💕
100710 Bu postu bakıp yazan anneleri çok teşekkür ederim Allah sizden razı olsun yaşadığım yerde internet çok zor çekiyor o yüzden çok sık giremiyorum geç cevap vermedim kusura bakmayın