Kevserakb Kızlar molfix prima baby turco bu üçü de her sabah uyandığımda sızdırıyordu ve gece 11 12 gibi bağlamama rağmen sabah ⅞ de sızmış oluyordu ne yapmalıyım ya 6 numara bez 9 aylığız neden böyle oluyor prima hiç sızdırmazdı
durukusunannesi_ Kevserakb molfixün yenilenen versiyonu sızdırıyor evet benden yüzden yeni bez arayışına girmiştim. E bebeğin kendi markası Baby me çok iyi sızdırmıyor 9 da yatırıyorum kızımı sabah 8 de bezi 2-3 kg oluyordur 🤣asla sızmıyor
Ecem__ Kevserakb bizimkide sizdiriyor ya 1 aydir gece ustunu degismek zorunda kaliyorum.bugun sizdirmayan kilot bez alcam.yatakta debeleniyorlar cok sis yapincada tasiyor bence canim.
Kevserakb ArvenMom ya bende de öyle hiç sızdırmamıştı bi ara almayı bıraktım ama İsrail malı diye sonra başka bezler denedim mecburiyetten buna tekrar döndüm aynı şekilde hep taşmış sızdırmış oluyor biraz büyük bez acaba ondan mı bilemedim artık
Dilararden Bazı bezler ne yaparsanız sızdırıyor. Goon premium külot bez asla sızdırmıyor özellikle çok çiş yapan bir bebeğiniz varsa gece ise sleepy gece külodu.
Kevserakb Dilararden hiç sızdırmıyordu sonradan ne olduysa tik oldu artık sızdırdı mı diye ilk sabah üzerine bakmak
ArvenMom Kevserakb neresinin malı olduğu asla önemli değil inan kızım pişik oldu mecbur gece prima bez bulamamıştım 1 ay yaralı pişik oldu o günden sonra asla değiştirmedim değiştiremem de
Kevserakb durukusunannesi_ ay gerçekten mi ya maşallaaaaah primaya ne olduysa çoçuğun her yeri su oluyor resmen kalktığı zaman 😂
durukusunannesi_ Kevserakb evet ucuzda denenebilir bence kalıbı molfixle aynı 10 kg kızım 5 no kullanıyoruz