eylul13 Merhaba kızlar, Montessori yatak almayi düşünüyorum uygun fiyata alan var mı aranızda bakıyorum bakıyorum çok pahalı.Yada elinde olupra satan var mı? 😇
Rabiaustkt eylul13 ben doğmadan önce aldım. Büyüyen beşik almadım hiç. Direk Montessori oda aldım 3000e almıştım hepsi içinde bence şu zamanda uygun. Eskidji bazaar dan almıştım. Memnunum. 2bucuk 3aylikkende yatağında yatırmaya başladım sevdi yatağını hep orda uyuyor geceleri artık 😌
MCA eylul13 ben yeni aldım beyvilla diye bir siteden 15 gün sürüyor kargo daha gelmedi ama çatılıları 500 çatısız 450 eft yaparsa. 412 tl mı ne baya uygun
Tanemduygu eylul13 canim bende arastiriyorim bayadir ist ikamet ediyorum gaziosmanpasada bir bebek magazasi var yatagi tekstil urunleri o sekilli yastiklar vs hepsi 2200 tl bana cok uygun geldi sanirim onu alacagim
eylul13 MCA eger sizin icin sorun yoksa stugceakbasan instagramdan hesabından bana yatagin fotusunu atar misiniz almak istiyorum en azindan icim rahat eder
MCA eylul13 daha gelmedi ama çam ağacından yapılıyor Ebebektekine baktım o sıkıştırılmış talaş pek sağlam gelmedi kanz marka olan birde çatılı istemiyordum ben benim oğlan kesin onun tepesıne çıkar diye çatısız 450 tl aldım geldi mi burdan fotoğrafını atarım unutmazsam
[silindi] eylul13 benim eşimin eli yatkın Mühendis zaten biz tahtaları kestirip evde kendimiz yaptık montessori yatağını. kendiniz bi marangoza yaptırabilirsinz aslında
Elifozi Bende 2 ay oldu alalı İstanbul bazaar dan aldım içindeki yatağı beğenmediğim için onu almadım ama içinin tekstiliyke birlikte 1500 çok memnunum oğlumda sevdi yatağıni hep orda yatıyor
gzmemr eylul13 malesef fotograf bırakmayı bilmiyorum buraya e bebeğin sitesine girerseniz hemen ana ekranında var zaten yazsanızda cıkar kanz marka ...ben çok memnunum yatağıyla falan 1250 denk geldi boyu 1.90 ...çok memnun kalırsınız güvenin
BalyanakAlpTuna eylul13 N11 den bir firmayla iletişime gecip aldık bizde 10 günde elimde oldu çit boyunu yukselttirip kapı eklettik 750tlye almış olduk normalde 650 tlydi ayni şeyi burda marangoza sorduk 1500 2000 civarı fiyat vermişlerdi malzeme alıp yapmakta en az 800e mal oluyordu uğradığınmızda cabasi. Uygunda geldi diye düşünüyorum trendyoldanda ona uygun 850 liraya 4 kapakli bir dolap aldık gayette güzel bir oda oldu coksukur 🤗