kartalannesi Biz bardak koymadık doktor koyma dedi hatta ben dinlemedim evde bir kez denedim sünnet yerini çok acıttı bebeğim çok huzursuz oldu sonra iki güne geçti özel hiçbir şey yapmadım
Tgcemen tpbm1710 lokaldi. Doktorumuz çok iyidi, önce krem sürdüler 30 dk beklettiler uyuşması için sonra iğneyle uyuşturdular o bölgeyi ve 5 dk sürdü işlem
tpbm1710 Tgcemen kaç günde iyileşti peki Çok acısı oldu mu? Bakımı kolay mı? Oğlum şuan bile çok hareketli bezini zor bağlıyorum sünnet olunca nasıl olacak onu düşünüyorum
umutluanne06 tpbm1710 2 aylikken yaptirdim ben bardak koymadık bir numara bezde kullanmadık ilk olduğunda üstüne bol krem sürerek gazlı bez kapattı doktorumuz 6 saat kaldı o sürede altını değiştim ama gazlı bezi kaldırmadık kaldırınca da krem sürdüm normal bezi bağladık kapattık hiç bir sorun yaşamadık sadece ilk zamanlar kremi sürerken ağlıyordu oda çok normal birazda sızıntı gibi kanaması oldu 2 gün oda kremi sürerken geriye doğru çektiğimiz için
umutluanne06 tpbm1710 1 haftada tam anlamıyla iyileşti ilk 3 gün krem sürdüm sonra zeytinyağına geçtik doktorun önerisiyle çok şükür gayet iyi bende çok evhamlıyım her kan geldiğinde korkmuştum ama hiç birşey olmadı hemencik iyileşti
Tgcemen tpbm1710 valla işte benimkide 5 aylık ama el ayak hiç durmaz. Benim çok kolay geçti şükür. Sünnet olduk 1 saat sonrası önemli dedi doktor o zaman 20-30 dk lık ağlama keizine girebilir dedi acıyla. Ama eve geldik dirke uyuttum 3-4 saat uyudu hiç acı yaşamadı normal devam ettik. 3. Günden sonra görüntü normale döndü iyileşmesi hızlı oluyo baya. Hiç düşünmeden yaptırın gerçekten hiç korkulduğu kadar yokmuş
Ftsyckk İşlem kaç dakika sürüyor acaba ? Bide benim oğlum huysuz sırtüstü yatmayı sevmiyor siz nasıl oyaladınız o sırada, benim ki ağlamaya başlayınca meme vermeden asla sakinlemez, emzikte tutmuyor bu beni biraz tedirgin ediyor.
umuteymeninannesi Ftsyckk benim oğlumda pek sevmez yatmayı normalde ben de çok korktum durmayacak diye emziği çıngırağı herseyiyle hazırlandım başında ama sadece konuşmam yeterli oldu bir de oradaki hemşire kadına baktı bitene kadar bir sıkıntı olmadı
umutluanne06 Ftsyckk Esmaül Hüsna açtık emzik tutuyordu Ama bacakları tuttuğumuz için huzursuz oldu o yüzden emziği de tutmadı Esim durdu oyaladı sevdiği oyuncaklar vardı onları tutabilirsiniz hışırtılı şeyleri hoşuna gidiyor ben Mama da veriyordum islem biter bitmez mama verdim sakinleşsin diye Tamam mama vermiyorsan sütünü sağ şlem sırasında o şekilde ver biberon kullanıyorsanız Eğer
umuteymeninannesi elif949494 ben ilk gün bardak koydum ikinci gün hiç bir şey koymadım bolca yağladim kremini sürdüm eskisi gibi devam ediyoruz bugün 3. Günümüz hiç sıkıntımız yok çok şükür ama bence ilk gün bardak çok işe yarıyor ağrı kesiciye bile gerek kalmamıştı