Seher6036 Evinde park yatak olup çocuğu onda uyumayan var mı? Kızım 3 ay 15 günlük asla park yatak da yatak odasında yatmıyor salonda yatıyoruz burada küçük beşiği var illa onda uyuyor bu durumu nasıl çözeceğim bilmiyorum çok yoruldum
-merve32 Seher6036 benim oğlumda doğdugundan beri küçük beşiği var asla yatmıyor koyuyorum hemen kalkıyor ama mobilya beşiğim var bi tek onda yattı yerini sevmiyor dediler çözüm bulamadım beşiği satıyorum bende
gozdegunduz Seher6036 2 aylık bebeğim var ilk günden beri asla yatağında yatmadı ne park beşik ne reflü yatağı hiçbirini istemedi koyduğum an uyanıyor sadece kucağımda uyuyor
BENOYLEUYGUNGORDUMM Seher6036 bizim yatak odamızda park beşik var 4 buçuk aylık toplasan 3 kere yatmamıştır. Ama yatmak istememesinden değil beşiğine koyduğumuz zaman biz uyuyamıyoruz😆kokusu bağımlılık yaptı bizde❣️
Seher6036 -merve32 bizimde asla uyumuyor küçük bir beşik var onda yatıyor onun dışında asla yatmıyor onda da salonda olursa yatıyor yatak odasında kıyamet koparıyor
Seher6036 gozdegunduz ya sizinde çok zormuş kucakta uyuması yine bizim küçük bir beşik var onda yatıyor gerçi o beşik de küçük gelmek üzere sonra napacagiz bilmiyorum
Seher6036 BENOYLEUYGUNGORDUMM yanınızda mi uyuyor o zaman. Ben yanımda yatsın yeter ki yatak odasında uyuyayım diye orada çok çabaladım ama öyle de unutamadım