Melisaalperenmustafa Kızlar sabaha kadar 2 saniye durmadan öksürüyorum delircem yokmu bunun çözümü grip oldum
Fndkurdu Melisaalperenmustafa toz zencefil bal ve karabiber macun yapıp yiyebildiğin ksdar 1 2 3 kaşık ye . Boğazından yavaşca geçirmeye çalış
Buse18062 Melisaalperenmustafa bir diş sarımsak on damla limon suyu ve bir tatlı kaşığı bal sabah akşam tüketin şifa olur inşallah
berategemen Melisaalperenmustafa hatmin çiçeği gül hatmi diyede geçiyor süt ile kaynatıp günde iki kere tüketiyorsunuz öksürüğü şıp diye kesiyor araştırıp bakıp şiddetle tavsiye ederim 🥰 Ben sigara da kullanan birisiyim hastalığım zamanlarda artık öksürükten boğulur dereceye geliyordum bana çok iyi geldi inşallah sizede faydası olur
mamanveutdormir Melisaalperenmustafa 1 yemek kaşığı pekmezi bi taşım kaynat daha sonra 1 yemek kaşığı tereyağı içine bırak erisin sürekli karıştır iyice özleşsin en sonda 3-4 damla limon sık tekrar karıştır ve yakmayacak şekilde ılıkken tüket sabah uyanınca ve akşam uyumadan. kızımın öksürüğü 2. günde geçti çok şükür
Melisaalperenmustafa Fndkurdu dünden beri sürekli yiyorum o karışımın macunu var bendede yok gece olunca sabaha kadar durmadan öksürüyorum