Ebru-dursun28 Merhabalar,4 aylık ikizlerim var biri kız biri erkek…erkek olanda ayağında aşırı bı titreme oluyor neden acaba bu durumu yaşayan var mı aranızda
Htc4504 Ebru-dursun28 bu aylarda oluyor banyo filan yaptirken benim bebeğimde de oluyordu bazende çiş yaptıklarında oluyor sonra geçiyor genelde bu bir çok bebekte görünür ama siz yinede doktoruna sorun
sddaa Ebru-dursun28 merhaba doğumdan sonra rutin kontrole gittimizde doktorum kendi bu bilgiyi vermişti yenidoganlarda ayak titremesi olabilir görünce korkma o an ayağına dokun ve tut demişti durursa sıkıntı yok ama sonrasında devam ederse bilgi verirsin demişti yenidoganla ilgili bilgiler verirken kendi bahsetmisti şimdi sizin yorumunuzu görünce yazmak istedim
Sdag0606 Bebeğinin ayağı titrerken ayağını tut duruyor sa korkulacak birsey yok ama durmuyor sa hiç bekleme nöroloji bölümüne götür ALLAH korusun epilepsi olabilir başıma geldi bende ikiz doğum yaptım çok geçmiş olsun
Ebru-dursun28 Sdag0606 Sdag0606 ayağı titrerken tutuyoruz duruyor ama gün içinde tekrarlıyor …nöroloji için sıra bulamıyoruz hastaneden ayrıca da çocuk nörolojisi bulamadım hala aramadigim yer kalmadı küçük oldukları çoğu bakmiyor
Ebru-dursun28 sddaa ilk zamanlar bana da normal geliyordu oğlum 2 defa kuvezde kaldı ondandır dedik ama hala devam ediyor
Sdag0606 Ebru-dursun28 canım duruyorsa korkma ALLAH ın izniyle birsey yoktur ama sen yinede nöroloji doktoruna göster benim bebeğimi görseydin nasıl titrerdi eğer buhar verdiysen ventolin onlarda yapar ama sen mutlaka götür insanın içi rahat etsin