Mira-Lamia Merhaba kizlar, Hastane tipi sut pompasi kiralamak istiyoru..Nerden kiralaya bilirim onerebilir misiniz?
Arasyigitinannesi Mira-Lamia bulunduğunuz bölgedeki özel hastanelere sorabilirsiniz. Ben o şekilde kiralamıştım ve 1 gun yeterli oldu bana
Serene Mira-Lamia Medela markanınkini kiralamıştım,ama İzmir’den.o zaman İstanbul ve Ankara’da da öyle bir hizmetleri olduğunu söylemişlerdi.
Acemianne88 Mira-Lamia medelanın sitesinden bakıp aramıştım ben yakın yeri söylüyorlar ordan kiralıyorsun yada onlar getiriyor ama yüksek bi getirme ücreti alıyorlar
Mom9 Mira-Lamia istanbuldaysanız, eday spectra kiralayabilirsiniz. Ben erken doğum yaptım sayesinde sütüm çabuk geldi hala daha kiralıyorum süt biriktirmek için. Ataşehir ve bağcılarda şubesi var. Aylık 150tl
Busraoz Mira-Lamia 02126606515 15 günlük 140 tl olması lazım ben de 1 hafta olucak galiba kiralıyalı. Ararsan zaten sana gerekli bilgiyi verirler
Elif-ecre Bende iatanbul bağcılardan kiraladım canım spectra marka, ve iletişimde Esra hanım var muhteşem ilgileniyor. Kendisi de emzirme danışmanı. Numarasını verebilirim. Çok ilgililer
Mira-Lamia Elif-ecre Numarayi paylasirsan sevinirim canim.Tesekkur ederim.Birde memnun kalmismiydin makinadan?Iyi sagim gucu varmiydi?
Elif-ecre Mira-Lamia ya kusura bakma giremedm canım. Makina çok iyi.zaten esra hanjm sen sorjnuna göre hangi makina gerekiyorsa onu öneriyor. 0541-362-56-77esra hanım
ufuksiracozlem Bende Esra hanımlardan kiraladım 9 ay boyunca dün gidip satın aldım çok memnun kaldım her konuda yardımcı oluyor emzirme danışmanı olduğu için