MnkKrtl Kızlar arkadaşım yeni doğum yaptı 1 hafta oldu mastit oldu sağım yapıyo ama canı acıyo ve süt çok az geliyo ne yapmamız gerek önerisi olan varmı?
twogirlmom MnkKrtl ılık duş alsın sıcak almasın kesinlikle ve sürekli bebeği emzirsin emzirmeden sonra kalani sağım yapsın basta az gelir ama yavas yavas hepsini boşaltır geçmiş olsun
HappyQueen MnkKrtl duşta sıcak su kompleksi yapsın masaj yaparak ve bol bol emzirsin veya sağsın bende mastit olmuştum o şekilde acısı geçiyor
Happymom34 MnkKrtl bezide sıcak suyla ıslatıp göğsüne koyabilir daha sonra eliyle masaj hareketleride yapsın
seboss35 MnkKrtl ılık suya bez batırıp sürekli masaj yapsın , makine ile sagsın yada pompa ile Ve tabiki kalan sütü emzirerek boşaltsın iyice Ateş vs çok yüksekti benim o yüzden parol içmiştim iyi gelmişti
Gizemlibirisi Duşa girip sabunla göğüsune masaj yapsın.cikinca da hemen bebeği emzirsin düz ve ters olarak.agrisi hemen geçmez ama açılır.bir iki güne ağrısı da gecer
MnkKrtl Duş aldı bez kompres bi denesin ozaman lahana bu saatte bulamayız ama yarın onuda deneriz alıp tarakla ters tarama yapın diyo internette deneyen varmı