_Burcu0111111 Bebeğiniz konuşuyor mu kaç kelimesi var oğlum 9 aylık ve anlaşılır hiç kelimesi yok kızım 6 aylıkken baba anne diyordu çok kafama takıyorum bu durumu
Nismom _Burcu0111111 benim bebeğim 9 ay 25 günlük erkek. Hiç konuşmuyo:) kızımda 13 yaşında oda 2,5 yaşına kadar konuşmamıştı. Ben hiç dert etmiyorum açıkçası. Ki oğlum için erken bile geliyo bana.
GayeAlparslan _Burcu0111111 9 ay 28 günlük olmak üzere daha yeni anlaşılır şekilde baba dedede diyor sadece başka birşeylerde demeye çalışıyor ama anlamıyoruz her bebeğin gelişimi farklı benimkide daha emeklemiyor yüz aşağı dönebiliyor ama düzelemiyor o yüzden zamana bırakmak ve her anını yaşamak en iyisi
_Burcu0111111 Nismom kızım erken konuşunca oğlumda aynı olur diye düşünmüştüm depremde erken doğdu 35 haftalık bunun etkisi varmı diye düşünüyordum konuşmamasında
_Burcu0111111 GayeAlparslan evde ablası olunca çok çabuk emekledi şimdide yürüme arkadaşı kullanıyoruz çok faydası var kendi gidiyor onunla ama kızımda 14 aylık yürüdü oğlum daha atak daha hareketli maşallah
_Burcu0111111 Sedoscum bide deprem de doğdu erken doğum yaptım korkudan onu koruyamadığım için çok üzülüyorum acaba erken doğduğu için mi konuşmuyor diye kendimi kötü hissediyordum açıkçası
GayeAlparslan _Burcu0111111 benim oğlum biraz tombiş o yüzden geç emekliycek galiba koltuklarda falan duruyor ellerinden tutunca yürüyor belkide emeklemeden yürüycektir 😅
_Burcu0111111 GayeAlparslan ayy maşallah en güzeli emeklemeden yürümesi şuan heryeri karıştırıyor bi görseniz sürekli peşindeyim