evin34 Merhaba kizlar bu ilaci emzirirken kullanan arkadaşlar yazın lütfen doktorumuz kullan sorun olmaz diyor gerçekten öksurmekten uyuyamıyorum asiri zor emzirdigim icin çok korkuyorum Allaha sığındım ictim Allah rizasi icin kullanan var mı?
emilia evin34 Merhaba geçmiş olsun, ilaç hakkında bilgim yok ama öksürük için bal karanfil ve limon karışımı yapıyorum ben cok iyi gelir.
Hmannesi evin34 merhabalar benimde alerjik rinitim var ve bende aynı ilacı kullanıyordum ama hamileyken doktora gittim sordum ilacımı değiştirdi zyrtec verdi şimdi emzirirkende çok zorda kaldığımda ondan içiyorum
eygokkk evin34 çocuklarda kullanıyor bunu zararlı olacağını zannetmiyorum oğlum 2 yaşından beri alıyor suan 7 yaşında
Momysbird2020 eygokkk merhabalar ?oglunuz 2 yaşından beri levmont mu kullanıyor ?zamanla etkisi azalıyor mu yoksa 5 yıldır hep işe yarıyor mu ilaç ? Bazen uzun süre aynı ilaç vücuda etki etmiyor diyenler var merak ettim bizde onu kullanıyoruz ? Azaltma döneminiz oluyor mu kıs boyu mu alıyor cocugunuz
Hmannesi evin34 evet geliyor çok şükür ama ne de olsa hepsi bi ilaç çok zorda kaldığımda içiyorum emzirdiğim için dayanabildiğim yere kadar içmemeye çalışıyorum ilaçsız atlatmaya çalışıyorum sizdede geçmiş olsun
eygokkk evin34 haklısınız 🥺 bende verirken korkuyorum artık ama alerjik olduğu için vermesek öksürük krizine giriyor
evin34 ipekk05 düzenli icince iyi geliyor bırakınca tekrar başlıyor uyku yapıyor gece içmek lazım doktorunuza danışın kullanmadan
eygokkk Momysbird2020 evet 2 yaşından beri kullanıyor şuan 8 yaşında yaz dönemleri bırakıyoruz sonbaharda ve ilkbahar da kullaniyoruz en çok sonra ara veriyoruz