Colahusu Verdiğimden beri eskisine göre daha sıvı ishal resmen ve günde 3 kere yapıyor eskiden böyle değildi inek sütü yaramıyor mu neden böyle oluyor
Girl_baby Colahusu kaç aylık Her bebeğe süt yaramıyor ben kızıma süt verdim kabız oldu aylardır çekiyorum
Uykusuzhergeceeee Colahusu kaç aylık bebeğiniz? İnek sütünün bilenen bir faydası yok deniyor. Bağırsaklarını bozmuş demek ki vermeyin
Gizmokzilla Colahusu inek sütü laktoz intoleransı olan bireylerde laktozun sindirilememesinden kaynaklı olan bir durum diye biliyorum. Bebeğiniz ne kadarlık bilmiyorum ama olabildiğince sütü direkt vermekten uzak durun 🌸
Colahusu Girl_baby 1 yaş 2 aylık olmak üzere evet bende cogu kişide bunu duydum kabızlık bekliyordum ishal cıktı
Colahusu Gizmokzilla doktorumuz önerdi bende vermeyi düşünmüyordum ama kemik sağlıgı için ver dedi günde iki bardak bile vermiyorum bir bardak tek veriyorum
Uykusuzhergeceeee Colahusu kefir verin yoğurt verin çiğ bademi öğütüp öğünlerine karıştırıp verin bademde ciddi kalsiyum var
Dlk55blt-rdvn Colahusu kemik sağlığını yoğurttan peynirden de sağlayabilirsiniz,sütü direkt olarak vermek iyi değil
Gizmokzilla Colahusu tamam direk sütü öylece vermeyin bir şeylerin içine koyun muhallebi tarzında yapın, sütlü çorba yapın, pankek gibi yapın yani demek ki bebişinize ağır geliyor süt laktozsuz süt alıp deneyin bir de 🌸
Dlk55blt-rdvn Colahusu hastalanmayançocuk hesabını takip edebilirsiniz. Orda sütü bişeylern içinde dahi verilmemesi gerektiği söyleniyor.Gerekli bilimsel makaleleriyle beraber hem de
Colahusu Dlk55blt-rdvn evet baktım aslında ama neden ozaman doktorlar öneriyor ve hepimiz sütle büyümüş tuhaf yani ben cok fazla anlamıyorum