Niki 10 aylık bebekleriniz kaç kilo? Gün içinde nasıl aktiviteler yapıyorsunuz. Genel olarak 10 aylık bebelerinizden bahsedebilirmisiniz
pasaklisinkukuli Niki kendinin açıklamada bahsetmeyip baskalarından istiyorsunuz böyle postlara yazmayı doğru bulmuyorum
Niki pasaklisinkukuli kusura bakmayın da zaten sohbet olsa birkaç yorum yapılsa bende kendimi açıklarım.
pasaklisinkukuli Niki kusura bakıyoruz ama mesela 10 ayşık bebgim x kilo ve bpyda sizinkilerde dueum nedir zayıf mı sizce şismn mı sizce yazarsan sohbet olur .senin yaptıhın bilgi toplama paylaşma değil
Niki pasaklisinkukuli konuda sadece farkındaysanız kilo yok. Aktivite önerileride istedim neler yaptıklarını merak ettim. Benim bebegim neredeyse 10 aylık. 9 gün sonra 10 oluyoruz. Tabikide bilgi toplarım bebeğim için gün içinde bebeği olanlar nasıl aktiviteler neler yaptıklarını merak etmem gayet normal.
pasaklisinkukuli Balbocegiiiiii genelde kilolu olanlar yazıyor sevinçle zayıf olanlar yada öyle oldugunu düşünenler yazmıyor forum da
Niki aysealb_ en son 8.600dü diş çıkarıyor 4gundur ek gıda reddi var. Zaten küçük doğdu o yüzden endişeliyim. Son aylarda sadece 200 300gr aldı sizinki nasıl
aysealb_ Niki kaç kilo doğdu benim kızım da 2,500 doğdu şu an 9,5 kilo. Doktor bişey dedi mi kilosu için