pasaklisinkukuli Aleynasrgcl ateş de yapabilir biz de yapmadı 15 gün sonra döküntü yapabiliyor biz de yaptı
ezgikrby Aleynasrgcl bizde yapmadı ama aşıdan önce ve 4-5 sonra bir çay kaşığı calpol verdim hem de iğne yeri falan acımasın diye
terazikadini Aleynasrgcl 9.ay aşısı nedir menenjitmi acaba bizim sağlık ocağı 6.aydan 12.aya kadar aşı yok demişti
berfn terazikadini suanda kizamik vakalari cok arttigi icin one cekildi normalde 1 yaşta yapiliyor belki bulundugnz il kucuk ve yabanci uyruklu vatandaslar olmadigi icinde yapilmams olablr
Alyakbr terazikadini valla bana 9 ay denildi dünde cagrildim ve aşısını oldu siz yinede sağlıkocagimizdaki ebenizle iletişime geçin numarası varsa.mesaj atın 9 ay aşisi varmış kizamık ama ben bilgilendirilmedim diye bilgi alın
sifirekran_bolkitap terazikadini İsteğe bağlı bırakılmış kızamık vakası çok artmış o yüzden aile isterse 9. Ayda ekstra bir doz daha yaptorabiliyor. Bizim doktorumuz hekimlik hayatıöda görmediğim kadar kızamık gördüm son yıllarda ben öneriyorum dedi biz de yaptırdık.
terazikadini Alyakbr tamam çok teşekkür ederim yarın arayıp soracağım allahtan 9 olmadık daha 10 günümüz var iyi denk geldi
pasaklisinkukuli terazikadini @Haykonunannesi canım kızamık aşısı ek doz istege bağlı bu aşı vakalar arttığı için sağlık bakanlığı böyle bir karar almış
Alyakbr Alyakbr eğer yumurta yada yumurta beyazı vermediysen şuan tadım yaptır alerjisivarmi diye gittiğinde sorcak varsa hastanede yaptır diyolar kendileri yapmıyor alerjisi varsa bilgin olsun
Aleynasrgcl Kızlar teşekkür ederim ya bu aşı zamanı geldiğinde çok huzursuz oluyorum ateş olacak mı huzursuz olacak mı diye yazmadan önce bi araştırdım alerji diyenler var 9.ayda yok 12 de yapıyor diyenler var kafam çok karıştı valla
pasaklisinkukuli terazikadini evet ama işini yapmıyor cogusu ben cimere şikayet etmiştim eski sağşık ocagımı