Duyulurum tosbiksmoms benim oğlumun da böyleydi, dişleri aynen böyle çıktı ama tüm dişler çıktıktan sonra normal hale geldi dişler birleşti, bu damaktaki et yukarı çıktı kendiliğinden oldu hepsi. Yeğenim de aynı yaşta oğlumla, onunki ayrık kaldı
Dondurmalikahve tosbiksmoms Benim oğlumun ki böyleydi geçtiğimiz yaz aldırdım tabi geniz eti alınmıştı öyle aradan orası da çıktı
tosbiksmoms fyz81 bende başta dişinin ayrik olmasını kafama takıyordum biraz önce dişine bakarken dikkatimi çekti daha önce de dil bağı vardı kestirmistik. Çok şaşırdım.
fyz81 tosbiksmoms evet ayrık oluyor fakat bebek suan kucuk kalıcı dışlerı cıkmama daha mudahele etmezler bıldıgım kadarıyla kalıcı dısı beklerler sonrasında alırlar dısler ayrık olursa plakla duzelır basır bı ıslem zaten
Gizmokzilla tosbiksmoms evet dudak bağı Biz bunun için çocuk cerrahisiyle görüştük ve 9 yaşından itibaren yani kalıcı dişleri çıktıktan sonra geçmemiş olursa dişçiye gitmemiz gerektiğini, o zamana kadar müdahale etmememiz gerektiğini söyledi. Şuan bilinçsizce kesilen dudak bağı ileride şekil bozukluklarına yol açabiliyormuş. Eğer aşağıda olsaydı yani dil bağı olsaydı onun kesilmesi gerekirdi ama üst dudak bağı için en az 9 yaşını beklemek gerekiyor 🌸
tosbiksmoms Gizmokzilla peki dişlerde ayrik çıkmaya yol açabiliyormuş ve şu anda da ayrık çıktı. Kalıcı dişlerinin de ayrik çıkmaması icin bir önlem yok mu aceba?
Gizmokzilla tosbiksmoms benim oğlumun da dişleri ayrık ama onlar nasıl olsa dökülecek. Ayrıca küçükken dudak bağı bende de varmış hatta kalıcı dişlerim çıktığında bile ayrık duruyor ama şuan dümdüz ve o dudak bağından eser yok. Kendi haline bırakın yani 🌸
tosbiksmoms Gizmokzilla bugün gözüktük doktora ve kalın dudak bağı varmış ayrıca da dil altı tam kesilmemiş hala var dedi operasyon icin gün verdi. Bakalim hayırlısı.