Evet daha önce kilonuz yüzünden gördüğümüz zorbalıklar diye bi post açtım ve pzt günü kararlıyım demiştim . Başladım 3 kilo gitti bile hemde şuan regl olmam gerek ama olmadığım için şişkinlik var .şimdi size ne yaptığımı anlatayım sabahları uyanıyorum önce oğluşun kahvaltısı ben su içiyorum kendime hazırlıyorum bildiğiniz klasik kahvaltı yumurta peynir yeşillik falan günde kesinlikle 1 bardak yeşil çay içiyorum acıktığımı hissettiğimde ara öğün yapıyorum zaten 2çocukla baya hareketli geçiyor günüm akşam da ne pişirsem kendime tabak hazırlıyorum ama kesinlikle salata ve yoğurt tüketiyorum yiyecepim yemeğin yanında ve eğer gün içinde canım bişey çektiyse ve kendimi tutamıyorum o şeyden bi iki lokma yiyorum çünkü yemeyip kendimi kısarsam diyetimi bozacağımı biliyorum ama akşam yemeğinden sonra kesinlikle bişey yemiyorum o etkili oluyor bende bugün tartışdıktan sonrada bi mutluluk geldi dışarda canım aşırı fazla şey çekti ama yemedim valla kendimlede gurur duydum yani tartıda o eksiyi gördükçe bi motive oluyorum ve ne zmn diyeti bozasım gelsede aklıma giymek istediğim kiyafetleri kendimi zayıfken hayal ediyorum ve kendime engel oluyorum .bence istediğimiz sürece zayıflarız yeterki kararlı olalım bu arada 102,8 ile başladım bugün sabah 99,8 dim isterseniz her hafta bi post açarım ne kadar veridğimi yazmak için hem bana hem zayıflıcak olanlara motive olsun ❤️❤️❤️