arennehir Kızlar 4 ay önce calpol almıstım acıp kullanmıstık dolapta saklıyorum bugun 4 aylık ası yapıldı ates cıkmaya basladı kullansam bi zararı falan olmaz dimi ya da etki eder mi
gly57 arennehir yoğun değil sıvı gibi olduysa çöp canım . açıldıktan 6 ay içinde kullanın demişti doktor
sadekahve_bitter arennehir kapak ağzı şekerlenmişse çöpe atın birde dolapta değil güneş görmeyen yerde muhafaza edin
Rastgelebiri arennehir buzdolabına konulmaz o. Açılmışları da max 1 ay kullanın diyorlar. Bence yenisini alın
EypMom arennehir son kullanma tarihine kadar kullanılır ama ilk 3 aydan sonra etkisi azalır yani ateşini 10 dk da düşürüyorsa 3 aydan sonra 20 dk da düşürür
nem-23 Biraz dışarda oda ısısı halini almasını bekle öyle ver çünkü dolapta kalan her ilaç kısım kısım donuyor vücuda zarar vermesin
sadekahve_bitter arennehir burda eczacı bir hanım vardı o dedi bnde artık koymuyorum Kendi eczacımda koyma dedi Banyo serindir dolabın üst gözüne koyabilirsiniz Bnm fortmanto olan alan serin en üst katını ilaçlara ayırdım
izd arennehir zararınıkur mu bir başka konu ama sanırım etkisi olmaz. Bizim doktorumuz calpol açıldıktan 20 gün sonra etkisini hızla kaybeder demişti. Evde açılmamış 2 şişe tutarım hep
arennehir izd keske yazdırsaydım ya bugunde ası yaptık hafif ateşlendi üstünü actım yükselmedi de ins yarına kdr yükselmez
ecrinreyyan arennehir o çöp olmuş. Sağlık ocağında 3-4 ay diyorlar ama. Çocuk doktoru açılınca 1 ay geçtiyse hiç etkisi olmaz diyor.
arennehir sadekahve_bitter evet bana kmse bsy demedi dolaba koymustum artık alırsam banyo dolabına koyarım daha serin
Alyakbr arennehir daha yeni dün doktora sordum asi olduk birde üstüne eczacıya sordum açıldıktan 3 ay geçtiyse çöpp kullanma dedi