Gmzcbt21 kirikkalp benim ki 4 aylık daha demiyor bile. Ama dünyaya oğlan anası olarak gelmişim resmen. 🥰
kirikkalp Zeynep-gerda bazen kendi çocukluğumu da düşünüyorum dediğiniz çok doğru meğer bu kadar değer görmemişim..
denizahsen kirikkalp sadece annemin kıymetini anladım okadar çünkü herseyi annemin bana verdiği kıymet değer kendinden vazgeçişini gösteriyor annelik
Bir-prens-annesiii kirikkalp anne olunca anladım nefesini nefesimden ayıramayacağım tek şeyin oğlum olduğunu…💕
Lavinkus kirikkalp Ne kadar sinirlensem de , yorulsam da , tükensem de bir gülüşüyle her şeyi unutabileceğimi anne olunca anladım 🥰 Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın iyi ki varlar 🤲🏻❤️
kirikkalp ZeynovePoyraz ya demii bu çok doğru mesela Alışverişe gidiyorsun kendin için ama onun için alıp geliyorsun 😄
Mom_122 İstediğin saatte uyanmanin çok büyük bir lüks olduğunu, çocuk büyütmenin çok zor olduğunu , çok fazla sabır ve emek gerektirdiğini anladım 🥺
Aleynaa12- kirikkalp anne olunca en çok annemin kıymetini anladım 😥çocukluğumun kıymetini anladım keşke doyasıya yaşasaydım😅
Su12345 kirikkalp anne olunca anladım fedakarligi anne olunca anladim.sabrı uykuyu tuvalete gitmenin bile.lüks oldugunu ve en onemlisi Anne olunca anladim Annemi♥️ Allah vefat eden tum annelerin mekAnini cennet.eylesin hayatta olanlara uzun omur sağlik.versin 🤲