durukusunannesi_ Yaa kızlar ben beyaz tenliyim kendi doğal saçlarım kumral aslında ama şuan ombreli geri doğal rengine boyatsam mı sizce bir de hangi boya daha kaliteli palette garnier vs
durukusunannesi_ durukusunannesi_ boyatsam mi derken görümcem boyayacak ayrıca emzirmiyorum o yüzden doğal boya vs düşünmedim
beyzzsenturkk_ durukusunannesi_ bende beyaz tenliyim kendi rengim acık kestane gibi bişey bende 3 -4 ay önce kumrala boyattım efsane oldu ama aktıkça rengi açıldıkça daha da bosuma gitti büyük ihtimalle bebek kumralına boyatıcam belki daha da açığına bende ombre istiyodum ama bu renge vuruldum
durukusunannesi_ beyzzsenturkk_ evet ya ombreden biraz sıkıldım gibi daha doğal renkler güzel geliyor artık gözüme bebek kumralı efsane bir renk bence de. Peki kumrala kendiniz mi boyadınız hangi boya kodu ne
beyzzsenturkk_ durukusunannesi_ ben kuaförde boyattım ombre yaptırmak icin gitmistim saçımda siyahlar vardı önce kumrala sonra ombreye geçecektik ama kumralı aşırı beğendiğim için ombreden tamamen vazgeçtim yoksa 1 ay sonra ombre yapabiliyordum numarasını bilemiyorum