1 buçuk aydır annemdeyiz oğlumla eşimin iş yerinde uyuz vakası çıktığı için doltpr gelip baktı eşimde bulaşıcılık vs bir şey olmadığını söyledi eşn ve çocuğun eve gelebilir dedi ama psikolojim öyle bozuktu ki ne yağıcağımı bilmiyorum sürekli çocuğumu koruma iç güdüsü, bu sefer kendime de zarar vermeye başladı durum. Bugün aile hekimine gittim ve doktora bunları anlattığımda bana sende anksiyete olmuş yapma kendine de zarar veriyorsun çocuğuna da bırak artık kendine ait bi yaşam alanı oluştur evine git eşinlede araba soğukluk girer böyle yaptıkça eşin eve gelince duşunu alır güzelce kıyafetlerini de günlük yıkarsın tamam , ama böyle yaptıkça çocuğun sana bağımlı olur onunda psikolojisini bozarsın zor bi hastalık olabilir olursan ama çaresiz hastalık değil çok şükür sen deprem olmadan çadırını dışarı kuruyorsun dedi evet Allah esirgesin başına gelmeyen bilmez Allah hepimizi evlatlarımızı esigesin ama resmen anksiyete oldu ve ben tükendim elimde olmadan kendimi bunalıma sokuyorum. Öyle sadece paylaşmak istedim.