pasaklisinkukuli Şapur şupur haldur güldür mü yoksa prenses gibi mi ben ilk secenek hoplamalı zıplatmalı mıncırmalı seviyom 😆
sunflower01 pasaklisinkukuli birazcik sesim yükseliyor severken yalan yok bazen de fazla fazla öpüyorum kucakta hop hop diyorum bebek şarkıları söylüyorum parmaklarini çabuk kraker gibi yiyorum tabi can yakmadan Evlat bu sev de nasi seversen sev 🤣🤣🤣🤣kendi dişlerimi sıkıyorum onu isirmamak için 🤣🤣
pasaklisinkukuli berikomoms tek değilmişim görümcemin kızı ufaktı haldur huldur sevdim bana yenge napıyorsun korkuyorum ben minnagım demişti 😀😀
durununannitoskosu pasaklisinkukuli Narin sevenlere soruyorum yetiyor mu gerçekten ya ben sevmiş gibi hissetmiyorum illa kucağıma alıp şap şup öpmem ve anneğmm diye garip sesler çıkarmam gerekiyor 😂
adenveannesii durununannitoskosu ahahah al benden de o kadar 🤣 normal bakarken bile ağzımın suyu akıyo 🤤 kaldı ki şapur şupur öpmeden komşu çocuğu sever gibi sevicem 🫣
Abaegrk pasaklisinkukuli başlarda narin seveyim dedim ama dayanamiyorum 😁 zaten benim bebek çok seviyor haşin sevilmeyi ben sıktikca gülüyor
Kubraaybars pasaklisinkukuli şapur şupur valla 😂 doğduğundan beri alıştı hırpalanmaya severken hiç sesini çıkarmıyor gülüyor aksine öperim sapık gibi 😂
durununannitoskosu adenveannesii Ay aynen zaten çocukta alışıyor gelip gıdısını açıyor öp diye şimdi biz bunu yemeyelim de napalim 😂😂
deleted20517 pasaklisinkukuli hapur hupur şupur mıncırarak bağıra çağırs yureğime sokarak sevmeye çalışıyorum ama benim bebeğim malesef sevdirtmiyor kendini ya kendi dogurdugumu doya doya sevemiyorum🙄😅
2boymommy pasaklisinkukuli kendi bebegimide narin sevmiyim yaaaaa bosunami dogurdum😂 haldur huldur gümbür gümbür hoplata ziplata sapur supur🤣