terazikadini Mega metal mı yoksa sur tatil evleri mi kazandırır siz hangisine katıldınız ? İlk defa gireceğim
Nursohtorik terazikadini megmt 20 adet, surgy 16 adet aldım. Birde hisse senedi var kboru ondan da alabilirsiniz.
terazikadini Omeraslan kaç lot aldınız acaba birde bunlarda kayıp oluyormu yoksa yatırdığımızı geri alıyormuyuz
terazikadini Nursohtorik teşekkür ederim ama şuan alamıyorum hesapta para var bana uygun hesap bulunamamaktadır diye uyarı çıkıyor yardımcı olurmusunuz
Nursohtorik terazikadini Alacağınız hisse için mi diyor acaba? Halka arzlara saat 5 e kadar katılım yapabilirsiniz hisse senedine 1 e kadar
terazikadini Nursohtorik halka arz canım katılmak istediğim anlam veremedimki bende siz mesela banka hesabına girdiniz ordan hiçbir yere para aktarmadan direkt yatırımlardan hisse senedinemi giriyorsunuz
Nursohtorik terazikadini her bankanın işleyisi farklı benim kullandığım bankanın ayriyetten yatırım uygulaması var banka hesabı gibi. Yatırım hesabına para aktarıp o şekilde alım yapıyorum. Direk banka hesabından değil yani.