3 ay sonra 3 yasına girecek oğlum var ve artık düzelir diye beklemekten çok sıkıldım naptıysam alıştıramadim doğduğu günden beri aşırı iştahsız bı bebekti beni hiç emmedi mamayı hiç içmedi günde 1 ölçek mamayı zor icirirdik doktor tavsiyesiyle ek gıdaya 4. Ayda başladık yoğurt meyve sebze püreleriyle ilerledik hiç blandar yapmadım pütürlü yiyodu onda sorun yoktu ama o zamandan bu zamana sadece bulamaç yiyo pilav makarna dolma içi bunları ben yoğurtla karıştırırım öyle yediririm oturupta karnını bı kere doyurmuşlugu yoktur çiğnemeyi biliyor evde cips yaparım mesela mısır patlatırım çok güzel yer bunları özellikle kuruyemişler kraker evde yaptığım kurabiye ekmek hani bu tarz şeyleri çok güzel yiyo bu sıra makarna yiyo kendiliginden ama kendini doyuracak kadar değil çiğnemeyi bilgidi halde tek yemiyor bı besini kabak yemeği mesela biraz parçalarım yoğurtla karıştırırım öyle yer acta bıraktım farklı farklı tarifler yömtemlerde denedim ama kabul edip yemedi ben yedirirken zaten onuda zor bela yediriyorum 5 öğün yer dolu dolu ama gönlünü yapmam lazım oyunlar vs hadi az yesin alışsın diyorum 3 gündür krep yaptım yumurta hasladim köfte kızarttım tereyağında patates yaptım elini bile sürmedi en son köfteyi ezdim yoğurtla karıştırdım öyle yedirdim nasıl olucak napican bilmiyorum