Ysmnylcn Merhaba arkadaşlar benim 86 günlük bir oğlum var doğduğundan beri gündüz uykularımız 30 dakika sanki kurulu saat gibi zar zor uyutuyorum saate bakıyorum tam 30. dakikada şak diye uyanıyor aslında uykuyu alamıyor uyumaya devam etmek istiyor ama yok. Gece uykusuna daldırmaktada çok zorlamıyorum hergün 20:30 da yatağına götürüyorum uyku düzeni aynı saatte olsun diye ama saat 11 i buluyor dalması artık yoruldum 😔Nedir 30. dakikada onu uyandıran anlamadım gaz sorunumuz hemen hemen bitti sayılır çok huysuz bir bebekte değil Allah’a şükür ama bilemedim gitti 🤷♀️🤷♀️Fikri veya önerisi olan varmı?
Ecocan Ysmnylcn bnm de kizim 7 agustos dogumlu bnmkide oyle gunduzleri az uyuyo cok uyumuyo geceleride uykuya gecebilsin diye supurge sesiyle pışpış sesi aciyorum onunla daliyo o yanlislikla kapansa bile hemen hareketleniyo
Durui Yatağında ya da düz bir yerde olduğu zaman benim kızım da çok sık uyanıyor. Anakucağımıza yatırdığımda ise en az 2 saat uyuyor, deneyin derim
Ysmnylcn Durui Bende gündüzleri hep pusetinde uyutuyorum ama olmuyor nerde uyursa uyusun ayakta sallansana yatağa koysamda aynı